Leise Katrine Hein Voss, Konsulent, Kommunikation og Sprog

Mød Leise, der er ansat som konsulent hos Kommunikation og Sprog. Her er hendes primære arbejdsområde strategi- og politikudvikling indenfor kommunikatørernes fag.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit primære arbejdsområde er strategi- og politikudvikling indenfor kommunikatørernes fag. Jeg analyserer fagets udvikling, og jeg lægger strategier for, hvordan vi som fagforening og faglig forening vil understøtte faget og vores medlemmer på arbejdsmarkedet. Det involverer en masse interessenter i implementeringen af strategierne. Konkret munder det ud i en masse aktiviteter som fx artikler, gå-hjem-møder, netværksarrangementer og samarbejder med eksterne interessenter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende og udfordrende er at arbejde med et fagområde, der hele tiden flytter sig, og hvor jeg er med til at påvirke, hvordan faget defineres og opfattes af omverdenen. Så jeg arbejder i et felt, hvor vi ikke kender fremtiden, og hvor vi hele tiden må afprøve og udvikle nye værktøjer og metoder.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse som Cand. Soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS både til konkret opgaveløsning og i samarbejdet med andre. Uddannelsen bygger på en tilgang, hvor man stiller spørgsmålstegn ved selvfølgeligheder og altid har blik for andre perspektiver. Det betyder, at en udfordring også kan være en mulighed, at jeg kan udfordre mine kolleger og de mig, fordi vi ved, at der kan være flere relevante vinkler på en udfordring, og at flere vinkler ofte giver et bedre resultat i opgaveløsningen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kommunikation og Sprog?

De tre vigtigste ting ved at arbejde i KS er:

1. Politisk at varetage et fagområdes interesser

2. At udvikle velovervejede analyser og strategier og få involveret de rette interne og eksterne interessenter 

3. At være med til at udvikle en dynamisk organisation, der hele tiden kan være på forkant med arbejdsmarkedets og fagets udvikling.

  • Hvorfor er Kommunikation og Sprog en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

KS er en attraktiv organisation at arbejde i, fordi det er fedt at arbejde for en politisk sag og understøtte medlemmerne i deres arbejdsliv her og nu. Det er også attraktivt, fordi det er en organisation, hvor der ikke er langt fra ord til handling, hvor der er plads til innovation og nytænkning, hvor jeg samarbejder med fagligt dygtige kolleger, frivillige medlemmer, politisk aktive og en masse forskellige eksterne interessenter.

Og hvor der er en særdeles god og ordentlig arbejdspladskultur!

Læs mere om Kommunikation og Sprog

Mød andre medarbejdere fra Kommunikation og Sprog


Annoncer