Mød E-Komplet

Mød E-Komplet og læs om dine karrieremuligheder i virksomheden. Her kan du også møde 5 medarbejdere fra E-Komplet og få et indblik i deres arbejdsopgaver.

E-Komplet

E-Komplet - Håndværkernes digitale redningskrans

Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har E-Komplet kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende tastearbejde.

E-Komplet har siden 2012 haft en mission om at gøre hverdagen lidt lettere for håndværkere, så de kan fokusere på det de brænder for - nemlig deres håndværk. Derfor har E-Komplet i samarbejde med branchen bygget et komplet IT-system, der samler alle administrative funktioner i én løsning.

Vores arbejdsplads

Hos E-Komplet er vi ikke større, end at vi alle kender hinanden. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere har mulighed for at få indflydelse på både retning og indhold i deres job. Derfor værner vi om høj faglighed og fortsat udvikling. Vi sparrer sammen på kryds og tværs og hjælper hinanden, hvor vi kan – alt sammen for at give vores kunder den bedste oplevelse. Selvom vi hos E-Komplet løfter i flok, har vi fokus på den enkeltes evner og ambitioner, således man kan blive udfordret og har mulighed for at udvikle sig.

Mød 5 medarbejdere fra E-Komplet


Annoncer