Aydin Uslu, Senior Accountant, Salling Group

I dette interview møder du Aydin Uslu, der er Senior Accountant hos Salling Group. Her får du et indblik i Aydins forskellige arbejdsopgaver og hverdagen i Salling Group.

  • Aydin Uslu
  • 30 år 
  • Ansat siden 2007
  • Elevuddannelsen i Finance

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i Group Accounting (GA) under Finance, hvor vi samlet set er omkring 320 ansatte i alt inklusiv vores kolleger i vores Shared Service Center i Polen. Jeg sidder en afdeling, som bliver kaldt Accounts Payable, hvor jeg beskæftiger mig med controlling af processer, afstemning og opfølgning på diverse konti, optimering og udvikling af vores processer samt løbende overdragelse af opgaver og træning af vores kolleger i SSC.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende og udfordrende ved mit job er, at vores afdeling i dag har udviklet sig til at være mere dynamisk, og vi har flere proces- og businessorienterede opgaver i forhold til for 7-10 år siden, hvor det var ren bogholderi og bogføring. I dag skal vi konstant være med i den udvikling, der foregår i Salling Group og supporterer nu på mere nært hold end tidligere. Dermed er der konstant nye udfordringer og projekter, som jeg er involveret i, og hvor jeg kan sætte mit præg.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har med Salling Groups egen elevuddannelse samt løbende ekstra fag på Erhvervsakademiet fået obygget en god basis for at bidrage med lært teori gennem praksis. Jeg har fået skabt et kendskab til Salling Groups kultur gennem min elevuddannelse, og det betyder meget. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Salling Group?

De tre vigtigste ting for mig er:

1. Det ansvar, som jeg får og dermed er med til at bidrage/påvirke forretningen.

2. Salling Groups løbende vækst og udvikling.

3. Ansvaret og udfordringerne, som udvikler mig rent fagligt, men også personligt.

  • Hvorfor er Salling Group en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Salling Group er en af Danmarks førende virksomheder, og eftersom jeg har været en del af rejsen gennem de sidste 10 år og fulgt den udvikling, der har været, ved jeg også, at det ikke stopper her. Salling Group vil fortsat vokse, og vi vil være med til at ”give igen” til vores kunder og danskerne blandt andet gennem støtte til Team Danmark og mange andre initiativer. 

Læs mere om Salling Group

Mød andre kandidater fra Salling Group