Thomas Stubbe Teglbjærg, Kampagnekoordinator, Carl Ras

Thomas er ansat i Marketingsafdelingen som kampagnekoordinator, her arbejder han med landsdækkende og lokale kampagner.

Carl Ras
Kampagnekoordinator

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat i vores Marketingsafdeling som kampagnekoordinator, hvor jeg arbejder med vores landsdækkende og lokale kampagner. Arbejdet indebærer produktion af magasiner, kataloger og tilbudsaviser - lige fra udvælgelse af produkter og priser til markedsføring af kampagnen på de sociale medier.

Til daglig arbejder jeg tæt sammen med mange forskellige afdelinger i Carl Ras samt vores kreative bureauer. Arbejdet byder også på mange muligheder for udviklingsprojekter, hvor jeg er med til at udvikle nye koncepter og optimere processer.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Markedet ændrer sig så hurtigt, at der hele tiden kommer nye spændende udfordringer, hvor jeg får lov til at være innovativ og kreativ for at finde frem til nye og banebrydende løsninger. De mest spændende opgaver har b.la. været at udvikle en hjemmeside og en app til vores kunder samt at være med til at starte et helt nyt værktøjsbrand op fra bunden.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

For mig er det vigtigste ved en uddannelse, at man kan bruge teorien i praksis. Det får jeg lov til hos Carl Ras, hvor jeg har kunne benytte fag som f.eks. statistik, erhvervsret, international markedsføring, forhandling og kommunikation direkte i mine arbejdsopgaver.

Jeg har både en HG og en akademiuddannelse, som har givet mig en masse gode værktøjer. Min HG gav mig den grundlæggende viden omkring salg og markedsføring, som jeg har kunne bruge, når jeg f.eks. laver annoncer til aviser og fagblade. Min akademiuddannelse i International handel og markedsføring har givet mig endnu bedre værktøjer til at kunne analysere et problem eller en udfordring i virksomheden. Derudover har den givet mig værktøjer til rent faktisk at lave en løsning og fører den ud i organisationen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Carl Ras?

1. Der er plads til udvikling. Jeg startede som elev for syv år siden og har fået nye udfordringer hvert år i takt med, at jeg selv udviklede mig.

2. Frihed under ansvar. Hvis du vil og selv kan tage initiativ, kan du få masser af ansvar og mulighed for selv at præge både små og store projekter.

3. En stor familie. Vi er en stor virksomhed, men vi har alligevel et venskabeligt bånd på tværs af funktioner og landsdele. Man kender hinanden, og man går op i hinanden. Det gør en forskel, når man skal arbejde sammen, eller har brug for hjælp.

  • Hvorfor er Carl Ras en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg er sikker på, at jeg kan få lov til at udvikle mig selv mange år frem i tiden, og ledelsen bakker op omkring medarbejdere, som gerne vil udvikle sig.

Læs mere om Carl Ras

Mød 4 medarbejdere fra Carl Ras


Annoncer