Mød Salling Group

På denne side kan du læse mere om Salling Group og mulighederne for at gøre karriere i virksomheden. Mød også 4 medarbejdere i Salling Group og få et indblik i deres hverdag.

Salling Group

Salling Group - En arbejdsplads tæt på kunderne og med kort til ansvar 

I Salling Group har vi stort set alle danskere som kunder og er helt tæt på deres hverdag. Og kundernes indkøbsmønstre flytter sig kraftigt i disse år. De handler mere på nettet og er mere bevidste om miljø, dyrevelfærd og sundhed. De søger inspiration og oplevelser, men nogle dage skal det også bare være nemt og hurtigt at handle. Og så skal både pris og kvalitet selvfølgelig være i orden.

Alt dette er vi mere end 50.000 kolleger, der arbejder sammen om på tværs af vores kæder Netto, føtex, Bilka og Salling Stormagasiner samt Wupti og hovedkontorsfunktioner. Hos os får du et hav af muligheder, og der er kort vej til mere ansvar. Vores mål er at gøre hverdagen bedre – også i det samfund, vi er en del af. Det gør vi blandt andet ved at skabe jobmuligheder for folk på kanten af arbejdsmarkedet og ved at støtte gode formål gennem vores ejer Salling Fondene.  

Mød 4 medarbejdere fra Salling Group