Linda Rezagi, HR Talent Management & Learning, Salling Group

Mød Linda Rezagi, der er ansat i teamet HR Talent Management & Learning hos Salling Group. I dette interview giver Linda et indblik i stillingens arbejdsopgaver.

  • Linda Rezagi
  • 24 år 
  • Ansat i Salling Group siden 2012
  • Diplom i Ledelse (igangværende)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i Salling Groups HR-afdeling, og jeg er en del af det team, der hedder Talent Management & Learning. Mine opgaver i TM&L er meget variende, og jeg laver alt fra kursusadministration til store events og projekter samt Employer Branding på vores elev- og graduates-område. Jeg har både dage på vores hovedkontor i Aarslev, men også en del dage ude af huset.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende og udforende opgaver er helt klart mine projekter, hvor flere ting samt flere mennesker skal spille sammen, og tingene skal gå op i en højere enhed. Jeg er vild med mit arbejde, når jeg har haft nogle intense dage, men hvor resultaterne til sidst kan ses i form af et event eller projekt.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Til december 2018 er jeg færdig med min Diplom i Ledelse. Uddannelsen har gjort mig til en stærkere spiller i min hverdag. Det gode ved uddannelsen er, at du veksler mellem teori og praksis, hvilket gør min hverdag nemmere, da jeg kan koble teorierne til dagligdagen. Især i de mere strategiske opgaver, er jeg blevet stærkere og har fået en forståelse for nogle ting, som jeg ikke var så stærk i før. Uddannelsen har også gjort mig stærkere til de helt basale ting som kommunikation, da jeg i min hverdag har konkakt med mange forskellige spillere i Salling Group. Jeg snakker med kollegaer på alle niveauer, og det kan være alt fra mennesker, der skal have hjælp til forståelse af kursusindhold til Karin Salling, som skal overrække en pris til ét af vores projekter eller events.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Salling Group?

Integritet

Vi er en stor virksomhed, hvor du får brug for hjælp på kryds og tværs og ens resultater bliver oftest bedre gennem hjælp og inputs fra andre, og derfor er integritet vigtigt for mig.

Team og kollegaer

Det team og de kollegaer, som jeg arbejder med til daglig, har stor betydning for mig, både i forhold til mit humør, men også mine arbejdsopgaver. Vi arbejder både individuelt, men også som et team for at kunne opnå vores mål.

Arbejdsopgaver

Det er vigtigt for mig både at have vante opgaver, men i den grad også nye og udfordrende opgaver, som kan udvikle mig fagligt samt personligt. Ikke to dage er ens, hvilket fylder mig med energi.

  • Hvorfor er Salling Group en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Salling Group er en meget attraktiv arbejdsplads for mig, da det er en stor virksomhed med mange muligheder og som én af de større aktører på detailmarkedet, udvikler Salling Group sig en hel del gennem mange nye tiltag. Det er jeg stolt af at kunne være en del af.

Læs mere om Salling Group

Mød andre kandidater fra Salling Group