Simon Andersen, Web Development & Project Manager, Conversio

Som Web Development & Project Manager hos Conversio er Simon blandt andet ansvarlig for at vedligeholde og udvikle website løsninger for virksomhedens kunder.

Conversio
Web Development & Project Manager
 • Simon Andersen

 • 23 år
 • Ansat siden 2019
 • Ingeniør i Business Development, AU

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Conversio beskæftiger sig med digital marketing, hvormed vi hjælper kunden med at eksponere sine budskaber på internettet – og dette kræver naturligvis en hjemmeside. Som Web Development & Project Manager er jeg ansvarlig for at vedligeholde og udvikle website løsninger for kunder, der ønsker webudvikling gennem Conversio. Jeg er bindeleddet mellem kunden, vores grafiske designer og vores tekniske udviklere.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er variationen. Jeg arbejder på forskellige projekter med forskellige mennesker og organisationer. Ligeledes er det en branche, hvor man hele tiden arbejder med nye teknologier. Resultatet er en konstant personlig udvikling, fordi jeg dagligt lærer nyt og bliver udfordret i mit job. 

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse som diplomingeniør inden for forretningsudvikling har givet mig en grundlæggende forståelse for at opbygge og udvikle koncepter, produkter og forretningsområder. Den viden og forståelse bruger jeg dagligt i dialogen med kunden for at forstå deres forretning. Dette skaber grobund for kyndig rådgivning og udvikling af den bedste løsning i relation til kundens forretning. 

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Conversio?

  -  Muligheden for ansvar og indflydelse på dagligdagen.
  -  Muligheden for at udvikle mig både fagligt og personligt.
  -  Professionel arbejdsplads med venlige og dygtige kolleger

 • Hvorfor er Conversio en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Conversio er en virksomhed med plads til alle, hvor du kan være dig selv og glæder dig til at komme på arbejde hver dag. Conversio besidder et stærkt og kompetent team, der brænder for deres speciale og søger at være de bedste. Det er en ambitiøs og seriøs arbejdsplads, men der er stadig plads til at have det sjovt undervejs. 

Læs mere om Conversio

Mød andre kandidater fra Conversio


Annoncer