Jonas Venning Larsen, Head of SEO, Conversio

Mød Jonas, der er Head of SEO hos Conversio. Arbejdsopgaverne spænder vidt, og dækker blandt andet produktion, hvor Jonas' speciale blandt andet er analyse af data.

Conversio
Head of SEO
  • Jonas Venning Larsen

  • 32 år
  • Ansat siden 2015
  • Bachelor i Erhvervsøkonomi, HA - Cand.it. (ITKO)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit forretningsområde er søgemaskineoptimering (SEO), der kort fortalt handler om mere synlighed i de ikke-betalte søgeresultater i Google. Jeg er teamleder for vores SEO-afdeling hos Conversio, så mine arbejdsopgaver spænder vidt. Jeg sidder med hænderne helt nede i produktionen, hvor mit speciale er analyse af data og teknisk optimering af websites. Derudover har jeg ansvar for produktudvikling, hvilket er essentielt, da SEO er under konstant udvikling. Ydermere har jeg selvfølgelig også en del arbejdsopgaver relateret til ledelse.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende og udfordrende opgaver er helt klart dem, der relaterer sig til udviklingen af mit team og vores produkt. Det er mit ansvar, at vores produkt har en høj standard og kan skabe resultater for vores kunder. Men jeg elsker også, når der kommer nye tekniske problemstillinger ind, da det er med til at udvikle mine kompetencer. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger umiddelbart ikke læring fra min uddannelse i mit arbejde. Uddannelsen har dog givet mig en allround viden om den branche, jeg befinder mig i. Min primære viden om SEO fra studietiden, har jeg fra mit tidligere studiejob. Mit job kræver, at jeg hele tiden er i stand til at tilegne mig ny viden. Det er derfor nok i højere grad evnen til, hvordan viden optages, jeg bruger fra min uddannelse. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Conversio?

En god kultur, ansvar og at mit arbejde er med til at udvikle virksomheden.

  • Hvorfor er Conversio en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Conversio er attraktiv for mig, da jeg selv har fået lov til at opbygge mit team og vores SEO-produkt. Da det stadig er en forholdsvis lille virksomhed, så kender man alle og har berøring med alle områder i virksomheden. Det vigtigste er, at man kan se, hvordan ens arbejde er med til at udvikle virksomheden. Vi står aldrig stille og søger konstant udvikling, hvilket passer rigtig godt til mig. Derudover er der højt til loftet og en fed kultur, hvor der er plads til alle.

Læs mere om Conversio

Mød andre kandidater fra Conversio


Annoncer