Rasmus Junker, Senior Client Manager, Conversio

Rasmus er Senior Client Manager hos Conversio, hvor han sidder med det overordnede kommercielle ansvar for en stor del af virksomhedens kunder.

Conversio
Senior Client Manager
  • Rasmus Junker

  • 28 år
  • Ansat siden 2019
  • Gymnasial uddannelse

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder med det overordnede kommercielle ansvar for en stor del af vores kunder. Jeg er med til at sikre, at kunden bliver en succes igennem forløbet hos os. Dette gør jeg blandt andet ved sparring om kundens egne tiltag og udvikling af kundens nuværende setup. Herigennem er det selvfølgelig vigtigt, at kunden har tiltro til mig, så jeg kan træffe afgørende beslutninger for deres markedsføring.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er hele kundeudviklingen; at kunden tjener penge på de tiltag, vi arbejder med, og at mærke den tillid, det skaber. Tilliden gør, at kunden lægger mere ansvar over på mig, og jeg i større grad kan træffe beslutninger på deres vegne. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er autodidakt, hvilket betyder, at alt er tillært. Jeg startede i branchen som sælger og har tillært mig alt det, jeg sidder med. Dog bruger jeg meget tid på at følge med i nye trends, nye algoritmer med videre for at sikre vores kunder den bedste rådgivning. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Conversio?

  1. Selvstændigheden i mit arbejde er utrolig vigtig for mig. Den gør, at jeg kan udfolde mig, uden at der bliver sat alt for mange rammer.
  2. Ansvar. Jeg har det bedst med en masse ansvar. Jeg befinder mig bedst, når jeg ved, at folk stoler på, at jeg tager den rigtige beslutning.
  3. Kolleger er selvfølgelig en stor del af min hverdag. Derfor er det utrolig vigtigt, at jeg kan med mine kolleger. Også ud over fra klokken 8-16.

  • Hvorfor er Conversio en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Conversio er en fantastisk arbejdsplads, hvis du gerne vil have en stejl læringskurve. Det er kun dig selv, der sætter grænsen for, hvad der er muligt. Vi har en meget flad struktur, så beslutningsprocessen er meget kort i forhold til nye tiltag eller accepter af forskellige forslag. Derudover er vi utrolig fagligt kompetente og tager forbehold for, hvordan den enkelte medarbejder fungerer bedst. 

Læs mere om Conversio

Mød andre kandidater fra Conversio


Annoncer