Sebastian Myrthue, Area Export Manager, Danish Crown

Mød Sebastian, som er ansvarlig for indkøb af fjerkræ, okse- og grisekød i Holland og Belgien, som en del af hans rolle som Area Export Manager ved Danish Crown. 

Danish Crown
Area Export Manager

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er Area Export Manager i ESS-FOOD, som er en handelsvirksomhed i Danish Crown-koncernen. Jeg har ansvaret for al indkøb af fjerkræ, okse- og grisekød i Holland og Belgien. Derudover er jeg sælger til Ungarn og Tjekkiet. Det, jeg helt kort laver, er indkøb fra slagterierne i Europa til kunder i Asien, Afrika og Europa.   

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende er at skabe relationer til de virksomheder og mennesker, vi samarbejder med. Og se, hvad jeg kan få bygget op med folk fra andre kulturer. Jeg gør meget ud af at have et personligt forhold til dem, jeg samarbejder med. Sådan synes jeg, man kommer længst.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Gennem min elevtid i ESS-FOOD har jeg, udover produktkendskab, fået nogle redskaber i forhold til forhandling og markedsanalyse, som jeg bruger dagligt. Jeg har lært at være proaktiv og selv skabe et marked samt at være opsøgende i stedet for at sidde og vente på, at noget skal ske.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Danish Crown?

Det er første er helt klart tillid og ansvar. Jeg har fra dag ét fået et ansvarsområde, som er mit. Det sætter jeg meget pris på. Det sociale er også vigtigt. Vi startede fire jævnaldrende sammen, og vi er stadig meget tætte. Til sidst er der alle oplevelserne. Jeg kommer ud og oplever andre kulturer og ser, hvordan de arbejder i eksempelvis Filippinerne, som jeg også indkøber en del til. 

  • Hvorfor er Danish Crown en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Det er helt klart det internationale aspekt. Jeg har altid drømt om at prøve at arbejde i udlandet. Mit job giver mig muligheden for det, samtidig med at jeg, fra min plads i København, handler internationalt med hele verden.

Læs mere om Danish Crown

Mød andre kandidater fra Danish Crown


Annoncer