Ulrik Skovgaard-Mortensen, Uddannelseschef, Carl Ras

Mød Ulrik, der arbejder som Uddannelseschef, og arbejder med kompetenceafklaring og udvikling af medarbejderne i Carl Ras.

Carl Ras
Uddannelseschef

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder som uddannelseschef i en meget udviklingsorienteret og strategisk HR-afdeling. Min primære opgave er at kompetenceafklare og udvikle på alle medarbejdere, der har en kundevendt berøringsflade. Jeg er derfor med til at udvikle vores sælgere og servicemedarbejdere i deres tilgang til vores kunder. Til det bruger jeg en del af de velkendte salgsmodeller som bl.a. tæller BALA, EFU, Boston og PLC-kurven.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I en stilling, hvor jeg har så stor en berøring med hele organisationen, er det både udfordrende og spændende at komme rundt til 150 forskellige salgsprofiler. Det er meget givende, spændende og udfordrende at være med til at udvikle dem på et personligt og fagligt plan.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min baggrund er en handelsuddannelse med speciale i værktøj og beslag. Kort tid efter, at jeg var udlært, fik jeg min første lederstilling, hvor mit fokus lå i at udvikle mine kollegaers sult i salget. Jeg fik en intern lederuddannelse for derefter at blive tilbudt en stilling som uddannelseschef. Som uddannelseschef har jeg taget en NLP Business Practitioner (NLP) og en akademiuddannelse i HR. 

Jeg bruger bevidst og ubevidst mine uddannelser hver dag. Jeg ville ikke kunne lave det, jeg laver, uden jeg bevidst bruger det i min kommunikation og ubevidst med den ”hands on” salgserfaring, som jeg har opbygget gennem min karriere.


Annoncer