Pernille Damgaard, Afdelingsleder, Syddansk Erhvervskole

Som afdelingsleder på Syddansk Erhvervskole leder Pernille et håndværkerteam på ni medarbejdere. Samtidig er hun systemansvarlig for SDE's arbejdsmiljøledelsessystem.

Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder
  • Pernille Damgaard
  • 49 år
  • Ansat siden 2005
  • Bygningsingeniør og Master i HR og Performance-ledelse

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er leder af et håndværkerteam på ni medarbejdere i Miljø og Bygning, og samtidig er jeg systemansvarlig for SDE's arbejdsmiljøledelsessystem. På den måde arbejder jeg ikke kun for et godt arbejdsmiljø hos mit håndværkerteam, men også med at understøtte alle de andre arbejdsmiljøgrupper på skolen.

Der er i alt 37 arbejdsmiljøgrupper, mens der er 6 arbejdsmiljøudvalg og et hovedarbejdsmiljøudvalg. Jeg deltager så vidt muligt på alle udvalgsmøder, og forbereder ledelsesevaluering til hovedudvalgets to årlige møder. Det er et spændende arbejde, da løsninger ikke altid er ligetil. Dertil kommer, at vi skal sikre at få mest muligt arbejdsmiljø for pengene, så der skal også prioriteres i forhold til, hvad der er ’nice to have' og 'need to have'. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Samarbejdet om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø for håndværkerteamet, såvel som for de øvrige afdelinger er det mest spændende. Det mest udfordrende er at få mest mulig til gavn for arbejdsmiljøet, samtidig med at sikre fornuftig bygningsvedligeholdelse og -modernisering.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Systematik, statistik, beregning og kontrol/verificering af information er en vigtig del af jobbet, som jeg kan drage nytte af fra min uddannelse. Derudover er fremsøgning af relevante data, bearbejdning og præsentation af emner også noget, jeg bruger i min hverdag. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Syddansk Erhvervsskole?

1. Det giver rigtig god mening at være med til at formidle skolens tilgang om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø for ansatte og være gode rollemodeller for elever. 

2. Bygningsfornyelse- og vedligeholdelse skaber bedre rammer for både elever og kollegaer, og er vigtigt for at øge tiltrækning af flere unge til erhvervsuddannelserne, samt skabe en attraktiv arbejdsplads.

3. Sidst, men ikke mindst er personaleledelse og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen vigtige for at få flere forskellige input til at skabe så gode resultater som muligt.

  • Hvorfor er Syddansk Erhvervskole en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Der er plads til at udvikle sig, og så er der en god kultur for at spørge hinanden til råds. Vi forsøger også at hjælpe hinanden, når der er travlt.

Læs mere om Syddansk Erhvervsskole

Mød andre kandidater fra Syddansk Erhvervsskole


Annoncer