Matilde Grote, Økonomielev, CPH

Mød Matilde der arbejder med bogføring af ind- og udbetalinger i CPHs debitorafdeling. 

  • Matilde Grote
  • 21 år
  • Ansat siden 2016
  • HG Elite

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i CPH's debitorafdeling, hvor mine primære opgaver er at bogføre den daglige bank og alle ind- og udbetalinger, som vi har. Derudover hjælper jeg til i vores debitormail med at besvare henvendelser fra vores kunder. Jeg sidder også og rykker alle vores engangskunder for manglende betalinger. Engangskunder hos os er de kunder, som ikke er her så tit, og derfor ikke vil oprettes som en fast kunde. Jeg står også for at bogføre diverse lån og renter, som vi har.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er utrolig spændende og udfordrende at sidde i sådan en stor virksomhed som CPH. Når jeg bogfører den daglige bank, er der ind i mellem nogle store indbetalinger på nogle meget høje beløb. Det er nogle gange med at holde tungen lige i munden, når der skal bogføres så store beløb.

Jeg sidder som sagt også og bogfører en masse renter og lån, og der skal jeg også være nøjagtig med, hvilke konti og beløb der skal bogføres.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse rigtig meget i min hverdag, da jeg på Niels Brock får rigtig mange redskaber, som jeg kan bruge ude i virksomheden. Da jeg tog mit grundforløb, på Handelsskolen København Nord, lærte vi rigtig meget omkring bogføring, debet og kredit. Det blev mere praktisk og mere spændende, efter jeg kom ud i virksomheden og rigtig kunne prøve det.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos CPH?

Det er rigtig vigtigt for mig, at jeg får alt den viden og lærer rigtig meget ud fra de krav, som uddannelsen har.
Jeg synes også, at det er vigtigt, at jeg får et ansvar for nogle opgaver, så virksomheden kan se, hvad jeg kan. Det er vigtigt for mig, at jeg udvikler mig fagligt igennem min tid som elev.

  • Hvorfor er CPH en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg synes, at det er utrolig attraktivt at arbejde ved CPH, fordi det netop er så stor en virksomhed. Der er rigtig mange udfordrende opgaver, som gør hverdagen rigtig god og spændende. Jeg oplever, at folk er rigtig hjælpsomme og lufthavnen er rigtig gode til at have elever hele vejen rundt. Det er en attraktiv virksomhed at være elev i, da jeg kommer rigtig meget rundt, og dermed lærer jeg hurtigt folk at kende.

Læs mere om CPH

Mød andre kandidater fra CPH