Ronny Krag, Projektleder, Carl Ras

Ronny er projektleder og arbejder med hjemkøb og implementering af nye systemer i Carl Ras og det strategiske arbejde bag. 

Carl Ras
Projektleder

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som projektleder i vores forretningsudvikling. Mine opgaver er meget forskellige. Jeg arbejder med alt lige fra projektledelse af hjemkøb og implementering af nye systemer til udarbejdelse af business cases, der skal lægge grundlag for indsatsområder i forhold til Carl Ras’ strategi samt implementering heraf.

Oftest udfører jeg selv alle opgaver vedrørende udarbejdelse og implementering af en business case så som:

  • Analyser af tal
  • Udarbejdelse af surveys
  • Kundeinterviews
  • Forhandlinger med leverandører
  • Udarbejdelse af interne procedurer

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er, at det er så uforudsigeligt. Mange af mine opgaver er meget løst defineret, hvor jeg ikke selv har den fulde viden til at løse opgaven. Dette gør, at jeg bliver nødt til at opsøge viden for at kunne foreslå en proces eller komme med en anbefaling. Endvidere er jeg ofte også selv med til at definere og sætte rammerne for opgaverne, hvilket både er udfordrende og spændende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Den vej jeg er gået for at besidde den stilling, jeg har i dag er lidt atypisk, men den danner grundlaget for min viden, og den måde jeg arbejder på i dag.

Jeg har en erhvervsuddannelse, da jeg er uddannet som handelselev (isenkræmmer), og jeg har arbejdet i Carl Ras’ butikker i mange år, hvilket gør, at jeg kender kunderne og de produkter, vi sælger. Efter mange år i butikkerne har jeg arbejdet i vores indkøb- og logistikafdeling samtidig med, at jeg har taget en akademiuddannelse i logistik og en HD i SCM, hvilket har betydet, at jeg både har den teoretiske og partiske viden i forhold, hvordan en værdikæde er bygget op og arbejder i praksis.

Min grundviden, som jeg har fået fra min tid i butikkerne, er ”guld” værd, da den hjælper mig til at forstå kunderne, hvilket er altafgørende, da alt, hvad vi skal udvikle, i sidste ende skal være til gavn for vores kunder.

Min HD-uddannelse hjælper mig med at lave modeller og bruge teorier til at lave analyser, konklusioner, forstå komplekse områder og give mig en strategisk forståelse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Carl Ras?

1. Uformel tone mellem ledere, direktionen og medarbejderne. Det er nemt at tale med alle i virksomheden.

2. Frihed under ansvar. Jeg kan selv bestemme, hvordan min dag er sammensat, hvornår jeg møder ind og går hjem.

3. At jeg er med til at udvikle forretningen både strategisk og kommercielt.

  • Hvorfor er Carl Ras en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Fordi jeg er med til at bestemme mine arbejdsopgaver, og jeg har fået lov til at arbejde med de opgaver, som jeg synes er spændende og udfordrende. Og vigtigst af alt så føler jeg, at jeg er med til at gøre en forskel.

Læs mere om Carl Ras

Mød 4 medarbejdere fra Carl Ras


Annoncer