Alberte Knudsen, Projektkoordinator, Scleroseforeningen

Alberte er projektkoordinator hos Scleroseforeningen, hvor hendes primære opgaver er pressearbejde, tekstforfatning, eventafvikling og koordinering af projekter.

Scleroseforeningen
Projektkoordinator

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med marketing og kommunikation, og mine primære opgaver er pressearbejde, tekstforfatning, eventafvikling og koordinering af projekter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er både spændende og udfordrende for mig, når jeg skal opsøge og snakke med medlemmer eller eventdeltagere, som har en særlig historie at fortælle og få essensen af de historier trukket frem i portrætter eller artikler. Og så er det altid spændende at blive involveret i koncepter til medlemstilbud eller events, som gennem nye veje skal forbedre livet med sclerose eller skabe større opmærksomhed på sygdommen.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er kandidatuddannet i sundhedsfremme og kommunikation fra Roskilde Universitet. Jeg bruger den kommunikative del af min uddannelse i mit arbejde, når jeg skriver artikler, portrætter, fondansøgninger og pressetekster. Den sundhedsfremmende del bliver bragt i spil i skrivearbejde omkring sclerose eller livet med sygdommen, og når jeg indgår i projektarbejde omkring tilbud for mennesker med sclerose.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Scleroseforeningen?

De tre vigtigste dele af arbejdet i Scleroseforeningen er kampen for bedre, nemmere liv for mennesker med sclerose, at skaffe penge til forskning i sygdommen og at gøre det sammen med dygtige og dedikerede kollegaer.

  • Hvorfor er Scleroseforeningen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Scleroseforeningen er en organisation, der gennem mange forskellige indsatser kæmper for en vigtig sag, og det appellerer til mig. Det er samtidig en arbejdsplads med en rar, uformel men professionel stemning, hvor du altid bliver mødt med smil og godt humør fra dine kollegaer.

Læs mere om Scleroseforeningen

Mød andre kandidater fra Scleroseforeningen


Annoncer