Vis studentum.dk som: Mobile

Anette Grunnet, Udviklingskonsulent, VIFIN

Syddansk Erhvervsskole
Udviklingskonsulent
  • Anette Grunnet
  • 36 år
  • Ansat siden 2010
  • Sociolog (Cand.scient.soc) fra Aalborg Universitet

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mine primære opgaver ligger i forbindelse med implementering af EU-projekter omhandlende integration og social sammenhængskraft. Det kan være både som overordnet koordinator/projektleder for projekterne med partnere i andre EU-lande og som den nationale/lokale partner i projekter, hvor det er en udenlandsk partner, der har projektkoordineringen.

Arbejdsopgaverne i projektimplementeringen består både i overordnet koordinering og projektledelse, men også af selve implementeringsarbejdet, eksempelvis afholdelse af kurser, arrangementer og events eller udvikling af undervisnings- og kursusmateriale.

Derudover sidder jeg i VIFIN's evalueringsteam, hvor vi både er ansvarlige for at varetage og kvalitetssikre evalueringsaktiviteter i de projekter, vi selv indgår i, men også tilbyder at lave evalueringsopgaver for andre afdelinger i kommunen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Der er masser af variation i arbejdsopgaverne og projekterne, hvilket gør, at man får indsigt og viden på mange felter. Der er mulighed for altid at byde ind med sine kompetencer, når man synes man kan bidrage med noget. Projekterne varer typisk 2-3 år, hvilket giver god mulighed for at nå at udvikle et godt produkt og projekt samt få et godt forhold og samarbejde med de partnere, der er med.

Det, at arbejde transnationalt, giver mange interessante oplevelser, man får lov at opleve mange forskellige arbejdskulturer og mentaliteter, og samtidig er det altid er givende og lærerigt at blive konfronteret med andre måder at gøre tingene på.

Det er bestemt udfordrende at skulle jonglere med mange opgaver og projekter samtidig, og man lærer at blive god til at sætte sig ind i nye områder.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som sociolog med særligt fokus på de metodologiske kompetencer, drager jeg god gavn af min uddannelsesmæssige baggrund ift. de evalueringsopgaver, som jeg indgår i. Dette er også en stor hjælp i de projekter, hvor der ligger en research-fase eller evalueringsopgaver. Her trækker jeg klart på både de kvalitative og kvantitative værktøjer, jeg har med mig.

Som studerende på Aalborg Universitet var jeg vant til projektarbejdet og den arbejdsform, og det var helt klart en styrke, da jeg startede – at jeg var vant til at tænke projektorienteret og have alle faserne in mente fra start.

Selvfølgelig trækker jeg også på min teoretiske viden om både identitet, kultur og sammenhænge i samfundet, men det er oftest som en bagvedliggende forståelse af stukturer og systemer. Men det er stadig noget, som jeg føler er utroligt vigtigt for den faglige profil, jeg har, og det gør, at jeg har andre indsigter end mange af mine kolleger. På den måde spiller de mange fagligheder fantastisk godt sammen på VIFIN.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VIFIN?

1. Stor indflydelse på gennemførelsen af arbejdsopgaver – både ift. faglige valg og tilrettelæggelsen.

2. Godt samarbejde og teamstruktur, hvor vi komplementerer hinanden på en måde, der bliver en styrke for vores indsats.

3. At der er mening med det, vi gør – integrationsarbejdet er for mig af stor betydning, og det føles godt at være en del af noget, der har betydning for andre.

  • Hvorfor er VIFIN en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Der er i VIFIN enormt højt til loftet. Der er plads til mange perspektiver og personligheder, og alle har ret til at komme med deres input og idéer. Det gælder også uanset, om man er ny eller praktikant.

Der er en kultur båret af tillid til hinanden, at man hver især udfører sine opgaver, og der er tillid fra ledelsen til, at man gør sit bedste. Og så forsøger vi at være gode til at passe på hinanden og hjælpe hinanden, hvor vi kan.

Læs mere om VIFIN

Mød andre kandidater fra VIFIN

Senest opdateret: 09 maj 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 12-08-2019

Thomas Braagaard Pedersen, Senior Management Consultant, Rambøll

I work in Strategy & Operations within Ramboll Management Consulting, in which we serve private and public clients both nationally and internationally. As part of the global Ramboll Group, we often build upon unique industry expertise to advise executive managers within our selected industries, such as Energy, Buildings, Transport, Environment & Health and Water.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Gustav Toftegaard Hansen, Student Assistant, 3Shape

I work with R&D Management Support. Our task is to realize top management’s initiatives, including the optimization of processes, development of new projects, creating transparency, or other internal consulting tasks. My main responsibilities involve the development of a quarterly report that assesses risks, usage and quality. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Patrick Maron Limmose, Regional Manager, Swapfiets

Jeg arbejder som Regional Manager med ansvar for Swapfiets i Aarhus, hvor jeg har stået for at starte konceptet op fra bunden. Det var og er alt fra at finde lager og butik, ansætte nye kollegaer, modtage cykler, drive konceptet, sætte lokale og nationale aftaler op. Der er en del operationelle og strategiske arbejdsopgaver involveret i min dagligdag.

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Rene Jørgensen, Operations Center Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ronny Krag, Projektleder, Carl Ras

Jeg er ansat som projektleder i vores forretningsudvikling. Mine opgaver er meget forskellige. Jeg arbejder med alt lige fra projektledelse af hjemkøb og implementering af nye systemer til udarbejdelse af business cases, der skal lægge grundlag for indsatsområder i forhold til Carl Ras’ strategi samt implementering heraf. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-11-2019

Helga Hertz, Quality Manager, ME Production

ME Production er med sine bæredygtige produkter og miljøvenlige fokus i konstant udvikling, hvor der kontinuerligt bliver stillet nye krav. Det gælder både den teknologiske udvikling til krav fra myndighederne. Mine ansvarsområder indbefatter hele QHSE-området med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhed.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Jelena Bagrova, Forretningskonsulent, UNIK

I dag beskæftiger jeg mig med flere forretningsområder og kan nævne de 3 væsentlige. Den ene er arbejde med vores 3.parts samarbejdspartnere. Jeg holder vores aftaler opdateret og samarbejdet struktureret. Det andet område er LEAN, hvor jeg er en del af LEAN gruppen. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Amalie Sindberg, Change Manager, Telenor

Jeg arbejder som Change Manager og Agil Coach i Telenor, hvilket betyder, at mine ansvarsområder er todelte men dog ofte med overlap. At arbejde med Change Management i Telenor vil sige, at jeg arbejder med strategien og den overordnede plan for, hvordan vi lykkes med en organisationsforandring fx den transformation af vores salgskanaler, som vi har gennemført.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Christian Teill Nielsen, Consultant, Mærsk

Jeg arbejder som Intern Management-konsulent ved Maersk Management Consulting, og mine arbejdsopgaver strækker sig dermed over stort set alle forretningsområder, da vi laver projekter på tværs af både forretningsenheder og funktioner.

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Rasmus Hempel, Strategy Manager, Telenor

Jeg arbejder som Senior Strategy Manager i Strategy & M&A, hvilket betyder, at jeg er med til at sætte retningen for Telenor Danmark samt løse nogle af de mest komplekse problemstillinger, som vi hele tiden står over for. Mine primære arbejdsopgaver er at kombinere teori med praksis og forstå, hvordan vi skaber værdi for Telenor Danmark – både på den korte og lange bane.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Sofie Olsgaard Bergien, Projektleder, Scleroseforeningen

Jeg er ansat som projektleder i Scleroseforeningens afdeling for Forskning & Udvikling. Mit arbejde består primært i at planlægge og gennemføre Scleroseforeningens interne forskningsprojekter. Det kan eksempelvis være forskningsprojekter, der undersøger brugen og effekten af alternativ behandling blandt mennesker med multipel sclerose. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Josephine Ahlefeldt-Laurvig, Customer Experience Manager, GoMore

Jeg arbejder som Customer Experience Manager. I Customer Experience teamet er vi så heldige at have al den daglige kontakt med vores 800.000 medlemmer i Danmark. Customer Experience's vigtigste opgave er at sikre gode, gnidningsfrie oplevelser for vores brugere på tværs af samkørsel, biludlejning og leasing.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Lars Holdensen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Jeg arbejder med regel- og politikudvikling inden for den økologiske produktion. Jeg arbejder altså for at sikre de rammevilkår, der kan understøtte udvikling af den økologiske produktion for vores økologiske landmænd og vores virksomheder, som producerer økologiske varer. Er der forhold, der spænder ben for den udvikling eller regler, der fx giver danske producenter dårligere konkurrencevilkår ...

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Emil Plagborg-Møller, Lead Business Developer, Nordea

Jeg arbejder med fintech-partnerskaber i vores Wealth Management-division. Den overordnede idé med at indgå partnerskaber er at kombinere styrkerne hos partnere med vores styrker i Nordea, så vores kunder kan få det bedste af det bedste. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Brandon Goode, Global Market Access Graduate, Novo Nordisk

My experience in the programme has been divided into three areas: Real World Evidence (RWE), local market access and health economics (HE). RWE and HE are both Headquarter roles, and involve significant input into real world study and clinical study strategy. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Cecilie Bak, Project Manager, Ørsted

I min ansættelsesperiode har jeg arbejdet både i Wind Power med trading og i Distribution, og i det seneste år har jeg arbejdet i forskellige projekter i B2B. I takt med, at Ørsted er på en spændende digital rejse, har jeg fået muligheden for at prøve mig selv af som Scrum Master i et Digital Delivering Vehicle.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Tim Knorborg Jensen, Head of Content, Texta

Mit arbejde som Head of Content i TEXTA drejer sig hovedsageligt om koordinering og uddelegering af arbejdsopgaver til vores medarbejdere. Jeg er ansvarlig for, at ”maskinen” kører som smurt, og at alle har forstået sin opgave. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Jakob Gøttrup Frandsen, Global Business Processes Graduate, Novo Nordisk

I’m working in Global Medical Affairs, Medical Operations. Global Medical Affairs’ primary focus is to secure the scientific strategy, drive the scientific dialogue with health care professionals and educating Novo Nordisk employees world-wide on science. My primary tasks are related to driving and supporting strategy and innovation projects. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Mikael Holm, Koncern indkøbschef, Carl Ras

Jeg er ansvarlig for funktionsområdet Indkøb, som udgøres af i alt 22 medarbejdere. I Indkøb er vores primære opgaver at udvælge varerne i vores sortiment, oprette varer og vedligeholde data på disse, forhandle kontrakter med leverandører, indkøbe varer og udvikle varer i vores egne varemærker. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-09-2019

Sergiu Brumar, Konsulent, Capgemini

Jeg beskæftiger mig med to forretningsområder. Det ene er test og kvalitetssikring, hvor jeg agerer som Test Manager og Tester, og det andet er den agile proces, hvor jeg agerer som Scrum master. Det er uden tvivl at arbejde med mennesker. 

Læs mere