Bliv elev på Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er kendt i hele landet for at være Danmarks bedste højskole inden for idræt, sport og sundhed. Læs meget mere om højskolen her. 

Bliv elev på Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er kendt i hele landet for at være Danmarks bedste højskole inden for idræt, sport og sundhed.

Efter 7 års forarbejde, blev Aalborg Sportshøjskole grundlagt i begyndelsen af november 1982. Dengang lå højskolen i Aalborg Øst på AaB's anlæg. Dengang højskolen startede, var det Danmarks 7. idrætshøjskole. Dog med det tvist, at man ønskede at sate på uddannelse af ledere og instruktører. 

Med et højskoleophold her, er der rig mulighed for, at styrke dit sociale netværk. Aalborg Sportshøjskole har mellem 110-120 elever ved hver holdstart, hvor gennemsnitsalderen er 22-23 år. 

Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring fem fagområder: 

  • Fitness / fysisk træning
  • Job i uniform
  • Motion og udvikling
  • Outdoor / friluftsliv
  • Ridning

Med både hovedfag, sidefag og interessefag er der gode chancer for, at du finder noget der har netop din interesse.

Højskolen er med sin centrale placering, ideel for dig, der higer efter sport - også i fritiden! På den anden side af vejen ligger Aalborg Stadion, der byder på både svømme- og motionscenter og intet mindre end tre stadionhaller. Ydermere er der kun få hundrede meter til fodboldbaner, og Aalborg Tennisklubs baneanlæg ligger heller ikke langt fra skolen.

Et ophold på Aalborg Sportshøjskole giver dig en lang række faglige og sociale kompetencer - og du opdager, de mange muligheder du har. Her er der plads til alle, uanset niveau og erfaring!

Mød elever fra Aalborg Sportshøjskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Aalborg Sportshøjskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Aalborg Sportshøjskole. 

Line

Line

 "Fællesskab er endnu en fantastisk ting   ved ridelinjen på Aalborg Sportshøjskole.”

Maja

Maja

  "Jeg elsker, elsker, elsker det, højskolen   har givet mig!"

Malene

Malene

"Det at gå på højskole er langt mere end bare undervisningen og træning."

Sigurd

Sigurd

"Det er et super fedt hovedfag, hvor der er plads til folk på alle niveauer ..."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer