Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Sigurd fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang i mit sabbatår." Sigurd fortæller her om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole.

Mød Sigurd fra Aalborg Sportshøjskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Sigurd fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Aalborg Sportshøjskole?

Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang I mit sabbatår. Samtidig med at jeg kunne gå op i min træning, og få den rette vejledning. Valget faldt på hovedfaget styrkeløft fordi jeg altid har haft en interesse for selve sporten og synes det er spændende, hvor meget tid man kan bruge på at optimere sin teknik i hvert enkelt løft.

Hvordan er fællesskabet på Aalborg Sportshøjskole? 

På styrkeløftlinjen lærer vi om forskellige træningsmetoder. Vi giver hinanden feedback på vores træning, og hvordan man udfører de tre øvelser squat, bænkpres, og dødløft. Det er et super fedt hovedfag, hvor der er plads til folk på alle niveauer, og hvor man kan få trænet en masse.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Aalborg Sportshøjskole?

Styrkeløft faget er opsat på den fantastiske måde, at vi som elever individuelt må træne de programmer som vi ønsker, ved hjælp af Mads’ vejledning - hvilket i min overbevisning skaber det perfekte grundlag for, at jeg som elev rykkede mig en masse ift styrke.

Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang I mit sabbatår.
Samtidig med at jeg kunne gå op i min træning, og få den rette vejledning.

Hvad er det bedste ved opholdet på Aalborg Sportshøjskole?

Jeg kan mærke at mine løft har forbedret sig en del, da det bare er lettere at få flere kilo på stangen, når man har andre til at se hvad ens svagheder er.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg kan klart anbefale linjen for alle! Man udvikler sig rigtig meget og får opbygget en god styrke og dertil kommer et helt fantastisk fællesskab :)

Er du interesseret i at gå på Aalborg Sportshøjskole?

Læs mere om Aalborg Sportshøjskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer