Mød Line fra Aalborg Sportshøjskole

"Fællesskab er endnu en fantastisk ting ved ridelinjen på Aalborg Sportshøjskole." Her kan du læse mere om, hvorfor Line valgte et ophold på Aalborg Sportshøjskole.

Mød Line fra Aalborg Sportshøjskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Line fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Aalborg Sportshøjskole?

En del vælger at tage ud og rejse i deres sabbatår for at få en masse fede oplevelser. Dette var også et stort ønske for mig, men det er desværre ikke den mest optimale løsning, når man har en hest med på sidelinjen. Derfor ville jeg forsøge at kombinere oplevelser og hest. Dette gjorde, at jeg valgte højskole. Valget faldt på Aalborg Sportshøjskole, fordi ridning her bliver inkluderet i undervisningen.

Hvordan er fællesskabet på Aalborg Sportshøjskole? 

Fællesskab er endnu en fantastisk ting ved ridelinjen på Aalborg Sportshøjskole. At dele sin interesse, historier og erfaringer samt fællessang i bussen til og fra stalden. Det sætter jeg kæmpe pris på, når jeg normalt går alene rundt i stalden derhjemme.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Aalborg Sportshøjskole?

Det bedste ved rideundervisningen er, at der er fuld fokus på ens mål fra starten. Både træningen på hesten og ens fysiske træning, som er med til at forbedre ens svagheder. Med tre undervisningstimer ugentligt har jeg hurtigt set forbedringer både hos min hest og mig selv.
Udover ens egen træning er det også muligt at tage en træneruddannelse. Gennem rideteori får man en masse viden, som man får mulighed for at prøve af i praksis. Jeg tager selv træner 1 og får lov til at undervise lidt på rideskolen.

Valget faldt på Aalborg Sportshøjskole, fordi ridning her bliver inkluderet i undervisningen.

Hvad er det bedste ved opholdet på Aalborg Sportshøjskole?

Det bedste ved højskoleopholdet er, at jeg kan møde nye mennesker og samle gode oplevelser samtidig med, at jeg kan forbedre mig i ridning.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Hvis du overvejer at tage din hest med på højskole, kan det klart anbefales - her får du et halvt til et helt år af dit liv hvor du kan fokusere på dig selv og din hest, nye venskaber, sjov og ballade og du får mulighed for at nørde ned i det du synes allermest om!

Er du interesseret i at gå på Aalborg Sportshøjskole?

Læs mere om Aalborg Sportshøjskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer