Vis studentum.dk som: Mobile
Mød Julie fra ISI Idrætshøjskole

Mød Julie fra ISI Idrætshøjskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Julie fortæller om sit højskoleophold på ISI Idrætshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop ISI Idrætshøjskole?

I første omgang valgte jeg at tage på højskole, fordi jeg ikke kunne komme ud på den rejse, som jeg ellers skulle have været på. Egentlig havde jeg udset mig højskolen i Vejle, fordi jeg rigtig gerne ville ind til politiet. Men jeg falder over ISI, hvor en af min brors kammerater har gået. Han roser skolen utrolig meget, og jeg tænker med det samme, at jeg skal give den højskole et forsøg.

Jeg havde lidt kendskab til efterskolen deroppe, og vidste deres niveau på fodbold var ret højt, hvilket også var noget, jeg søgte. Det var også et plus for mig.

Hvordan er fællesskabet på ISI Idrætshøjskole? 

I og med vi ikke er så stor en højskole, er man meget tæt med alle og ikke kun med få. Jeg sætter stor pris på, at man mærker, man er tæt med dem, som man er på højskole med. 

Sammenholdet på ISI er noget helt specielt, fordi du både er tæt med elever. Men også fordi du har et tæt forhold til dine undervisere. Dem deler man personlige ting med plus man hygger sig rigtig meget sammen med dem. Både i undervisningen og udenfor. 

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på ISI Idrætshøjskole?

Hvis vi tager en mandag på ISI, ser den således ud:

Jeg står op 7:30 og skal til morgenmad, hvor vi så har sang og samling, der starter klokken 8. 

Når sang og samling er færdigt, har vi hver vores linjetræning, som kan være fodbold, håndbold, fitness, fodbold- og håndoldtræner eller underviserlinjen. Det er cirka 1 ½ time vi har det.

Efter vi har haft vores linjetræning, har vi horisont, hvor vi går i dybden med det, der sker ude omkring i verden. Det har eksempelvis været at lave podcast omkring forskellige temaer.  

Frokost ligger lige efter horisont klokken 12:45. 

Efter frokost er det tid til et af de rigtig mange idrætsfag, vi vælger imellem på højskolen, hvor der er noget for alle. Det varer indtil klokken 15:15, hvor dagens skema er slut.

I og med vi ikke er så stor en højskole, er man meget tæt med alle og ikke kun med få.
Jeg sætter stor pris på, at man mærker, man er tæt med dem, som man er på højskole med. 

Hvad er det bedste ved opholdet på ISI Idrætshøjskole?

Det bedste ved opholdet på ISI er helt klart, at man får venskaber, som man aldrig vil være foruden. Du laver så mange ting sammen hele tiden og bliver rystet tæt sammen. Noget jeg virkelig sætter pris på, er, at man på sin linje får lov at lave det, som man brænder allermest for, hvilket jeg synes, er helt vildt fedt.

Hvordan var din studietur med ISI Idrætshøjskole?

Vi tog til La Santa på Lanzarote. Her var vi meget aktive og lavede meget forskellig træning. Blandt andet prøvede vi kræfter med hinandens linjetræning. Udover linjetræning havde vi noget, som blev kaldt ’Super Games’, hvor vi hver dag dystede i noget nyt i de grupper, vi var delt ind i. Det var meget fedt. 

En af dagene havde vi også en toptur til en vulkan. Her løb, gik eller cyklede man op. 

Turen gav meget til sammenholdet på højskolen, fordi der var så mange ting, vi skulle igennem. Også ting som flyttede grænser og situationer, hvor vi ikke kunne undvære hinandens hjælp og opbakning.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg vil helt klart anbefale alle at tage på højskole, fordi det giver så vildt meget til ens personlige udvikling. Udover du udvikler dig som person, får du nogle helt unikke venskaber, du ikke vil være foruden, og som du højest sandsynlig kommer til at have i meget lang tid efter dit ophold.

Et godt råd til dig som har overvejet at starte på højskole: Vær åben overfor nye udfordringer, for dem vil du møde mange af på højskole, og vær åben overfor alle de nye, du kommer til at møde, fordi man kommer til at møde rigtig mange forskellige mennesker.

Er du interesseret i at gå på ISI Idrætshøjskole?

Læs mere om ISI Idrætshøjskole

Senest opdateret: 17 dec 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Camilla fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg valgte ISI, da jeg søgte efter en lille højskole med få elever og med spændende linjer og valgfag." Læs mere om, hvorfor Camilla valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Klara fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg elsker at mærke fællesskabet, som er på Viborg IH." Læs meget mere om, hvorfor Klara valgte et højskoleophold på Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 20-12-2021

Bliv elev på ISI Idrætshøjskole

Hvis du er vild med idræt, oplevelser og rejser, så er ISI Idrætshøjskole lige stedet for dig. På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem følgende linjer: Derudover kommer øvrige idræts- og inspirationsfag. På ISI Idrætshøjskole er omdrejningspunktet din personlige udvikling, fællesskab og dannelse. Derfor er vi en mindre højskole med plads til 75 elever.
Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Mazz fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg valgte Viborg IH på baggrund af deres sindssyg fede placering og deres store mængde af faciliteter." Læs mere om, hvorfor Mazz valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Line fra Aalborg Sportshøjskole

"En del vælger at tage ud og rejse i deres sabbatår for at få en masse fede oplevelser. Dette var også et stort ønske for mig, men det er desværre ikke den mest optimale løsning, når man har en hest med på sidelinjen." Læs mere om, hvorfor Line valgte et ophold på Aalborg Sportshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Bliv elev på Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er kendt i hele landet for at være Danmarks bedste højskole inden for idræt, sport og sundhed. Læs meget mere om højskolen her. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Sarah fra ISI Idrætshøjskole

"... Og med nærmere research på skolens hjemmeside og diverse sociale medier, så var jeg slet ikke i tvivl om, at ISI Idrætshøjskole var det rigtige sted for mig." Læs mere om, hvorfor Sarah valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Sigurd fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang I mit sabbatår. Samtidig med at jeg kunne gå op i min træning, og få den rette vejledning." Sigurd fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Stine fra Vallekilde Højskole

"Det blev Vallekilde Højskole fordi jeg var på et kursus her i 2018, hvor jeg blev fuldstændig forelsket i stedet, bygningerne, naturen, lærerne, faget, maden og meget mere." Læs mere om, hvorfor Stine valgte et ophold på Vallekilde Højskole. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Amalie fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg fandt Viborg IH på ”Højskolerne.dk”s hjemmeside og valgte den ud fra deres virkelig fede faciliteter, og at der var stor variation i deres fag." Læs mere om, hvorfor Amalie valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole

Læs mere
Sidst opdateret 14-12-2021

Bliv elev på Viborg Idrætshøjskole

Viborg Idrætshøjskole byder på masser af fed sport, idræt, kultur og fællesskab Som elev på Viborg Idrætshøjskole træder du ind i et frirum, hvor alt er muligt. Læs mere om hvad du kan forvente af Viborg Idrætshøjskole her.

Læs mere
Sidst opdateret 24-11-2021

Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

"Jeg opdagede Vallekilde Højskole gennem en god ven, og var stort set solgt allerede første gang, jeg var på besøg tilbage i 2019." Læs mere om, hvorfor Joachim valgte et ophold på Vallekilde Højskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Maja fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig!" Maja fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-12-2021

Bliv elev på Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole er en almen højskole med fokus på kreativ produktion, tid til fordybelse og plads til at fejle. Læs mere om Vallekilde Højskole, og mulighederne på højskolen i denne artikel. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Malene fra Aalborg Sportshøjskole

"I en alder af 28 år, besluttede jeg mig for at blive personlig træner gennem Aalborg Sportshøjskole, som skulle tage mig et halvt år." Malene fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Sofie fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg ville stadig gerne på højskole, fordi jeg elsker at møde nye mennesker, udover det så elsker jeg at spille fodbold. I den forbindelse fandt jeg ISI Idrætshøjskole, hvor jeg kunne kombinere begge." Læs mere om, hvorfor Sofie valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere