Mød Malene fra Aalborg Sportshøjskole

At gå på højskole handler ikke kun om undervisning og træning; for Malene var det sociale aspekt det vigtigste under hendes tid på Aalborg Sportshøjskole. Læs mere her.

Mød Malene fra Aalborg Sportshøjskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Malene fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Aalborg Sportshøjskole?

I en alder af 28 år, besluttede jeg mig for at blive personlig træner gennem Aalborg Sportshøjskole, som skulle tage mig et halvt år. Et valg, der har budt på nye venskaber og givet mig en fed mulighed for at sparre med folk, der havde samme interesser som mig.

Hvordan er fællesskabet på Aalborg Sportshøjskole? 

Det at gå på højskole er langt mere end bare undervisningen og træning. Det sociale aspekt er, for mig, det som fylder allermest. Man kommer meget tæt på hinanden utrolig hurtigt, da man deler hele sin hverdag sammen. 

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Aalborg Sportshøjskole?

Noget af det vigtigste jeg har kunne tage med mig fra Fitness linjen, er at bruge de redskaber jeg fik fra timerne i praksis. Det er for mig at se ret essentiel om man overhovedet fungerer som træner og om jobbet er noget for én, ved at teste det af på nogle der nu også vidste at vi var under uddannelse.

Af sidefag havde jeg blandt andet styrketræning, hvor jeg fik prøvet kræfter med mange forskellige træningsteknikker, som jeg formentlig ikke ville have prøvet, hvis ikke jeg havde gået på højskolen med de rette kompetencer og hjælp til udførelsen. Jeg er en learning by doing person, som I måske nok kan høre, derfor gav det god mening for mig.

Det at gå på højskole er langt mere end bare undervisningen og træning.
Det sociale aspekt er, for mig, det som fylder allermest.

Hvad er det bedste ved opholdet på Aalborg Sportshøjskole?

Noget af det vigtigste jeg har kunne tage med mig fra Fitness linjen, er at bruge de redskaber jeg fik fra timerne i praksis. Det er for mig at se ret essentiel om man overhovedet fungerer som træner og om jobbet er noget for én, ved at teste det af på nogle der nu også vidste at vi var under uddannelse.

Hvordan var din studietur med Aalborg Sportshøjskole?

Jeg deltog på en rejse til LaSanta. Her fik vi lov af afprøve forskelligartede træningsformer såsom gigong, pilates, piloxing, bodystep, aerobics, partner step, bodybalance, bodycombat, hurricane training, hatton boxing, feminine fitness, PiYo, CXWORX. Alt dette mens vi nød solens varme samtidig.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg kan i den grad anbefale Aalborg Sportshøjskole, der foruden træningsdelen har givet mig en mulighed for at fordybe mig i både andre mennesker og de opgaver, vi blev stillet overfor. Brænder du for at gøre en forskel så tøv ej. Tanker ændrer ikke noget, det gør handling.

Er du interesseret i at gå på Aalborg Sportshøjskole?

Læs mere om Aalborg Sportshøjskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer