Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Lykke fra Testrup Højskole

"Efter at have talt med tidligere elever, som har været glade for at gå her, tænkte jeg, at Testrup Højskole måtte være stedet." Læs mere om Lykkes oplevelse på højskolen her.

Bliv elev på Testrup

Drømmer du om at prøve noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Lykke fortæller om sit højskoleophold på Testrup Højskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad der er særligt for lige præcis Testrup og få et helt konkret indblik i hverdagen på skolen. Hvad er dine linjefag?

Jeg går på Testrup Højskole og har musiklinjen.

Hvorfor ville du på højskole, og hvorfor valgte du Testrup som højskole?

Jeg ville gerne på højskole, fordi jeg havde lyst til at afprøve nye ting og fylde min hverdag med aktiviteter, som jeg kunne fordybe mig i, ene og alene fordi de interesserer mig. Jeg valgte Testrup Højskole, fordi jeg ønskede en højskole, hvor jeg kunne fordybe mig i noget kunstnerisk, men også ønskede et sted hvor der bliver lagt op til at vende og diskutere nyheder og filosofi. Efter at have talt med tidligere elever, som har været glade for at gå her, tænkte jeg, at Testrup Højskole måtte være stedet.

Hvordan er miljøet/fællesskabet på skolen?

Miljøet på Testrup Højskole er meget inkluderende og udover stort fokus på de fag og aktiviteter, man fordyber sig i hver dag, er der også et stort fokus på det sociale, hvor der både bliver holdt fester, set film, spillet spil mm. hver dag og ALLE er velkomne.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Testrup?

Jeg starter altid dagen med morgenmad, inden der bliver holdt enten morgensang eller morgensamling. Efter det har jeg de fleste dage musik indtil vi spiser frokost, på nær de dage hvor vi har valgfag. Efter frokost skynder vi at få gjort rent rundt omkring på skolen, sådan at vi kan komme i gang med vores fag igen. Vores undervisning stopper kl.15.00, og når undervisningen er slut bruger jeg ofte tid på at øve musik med andre, lave noget kreativt som keramik eller tegning i billedkunst, men ofte er der også enten lærere eller elever, som kickstarter aktiviteter, som alle kan deltage i. Det kan være debatter, fællesdans mm. og jeg ender derfor ofte med at have gang i en masse aktiviteter helt indtil sengetid.

"

Det bedste ved at være på højskole er at være et sted, hvor alle de fede aktiviteter, som man gerne vil lave, er lige der hvor man selv bor.Har du været på studietur?

Vi har været i Berlin, som er en by fyldt med kunst, musik, historie, kultur mm. Så der har været noget for enhver linje og enhver smag at opleve.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg vil anbefale andre at tage på højskole, fordi det er et helt specielt afbræk fra den travle verden man ellers lever i. På højskole får man virkelig lov til at lære sig selv at kende gennem de aktiviteter, man bedst kan lide. Det bedste råd jeg har til folk, som skal på højskole er at slappe af ­– vennerne og alt det andet fede ved højskole skal nok komme.


Er du interesseret i at gå på Testrup Højskole?

Læs mere om Testrup Højskole her

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer