Bliv elev på Egå Ungdoms-Højskole

Egå Ungdoms-Højskole er et fedt alternativ til efterskole, eller 10. klasse uden eksaminer, lektier og karakterer. For dig der elsker frihed, fællesskab og fede oplevelser. Fik vi sagt, at vi først møder kl. 10? Læs mere om højskolen her.

Bliv elev på Egå Ungdoms-Højskole

Egå Ungdoms-Højskole er et fedt alternativ til efterskole, eller 10. klasse uden eksaminer, lektier og karakterer. For dig der elsker frihed, fællesskab og fede oplevelser. Fik vi sagt, at vi først møder kl. 10?

Højskole for unge

Egå Ungdoms-Højskole er en højskole for unge mellem 16-19 år, der ønsker at opleve noget nyt om sig selv og andre i frie rammer. Vi har ingen eksaminer, lektier, karakterer eller klassiske boglige fag som dansk og matematik. I stedet har vi over 30 forskellige fag indenfor; bæredygtighed, foto, esport, idræt, kunst, teater, design, musik, film, håndværksfag, psykologi og samfund. Du vælger frit dine fag. Du kan gå her et helt eller et halvt år, det bestemmer du selv. 

Frihed til at være dig

På EUH vil du opleve stor frihed til at dyrke de interesser du vil og til at være dig selv. Med friheden følger der selvfølgelig et tilsvarende ansvar, som du vil lære at tage på dig og vokse med. Vi har bl.a. sene mødetider og møder først kl 10. Det betyder, at der ikke er nogen sengetider og at du selv skal komme i seng, så du er frisk til næste dag. Vi er eksperter i teenagers og trivsel og vi ved, hvad der skal til for at få jer til at åbne øjnene for livets forunderlighed.

Mød verden i Egå

Vi har elever fra hele Danmark og hele verden. På hvert hold har vi ca. 20 internationale elever og du vil få venner fra alle verdenshjørner. Vi elsker at lære om deres kulturer og få nye perspektiver på verden. 

Hvad siger eleverne?

Vi har spurgt eleverne, hvad de har fået ud af at gå på EUH. Her kan du læse de ord, som flest elever har svaret;

livsglæde", "fællesskab", "selvaccept", "kage", "indre motivation", "lys", "modenhed", "nysgerrighed", "klogere", "vedholdenhed", "Netflix" og "mening”.  

Kort fortalt:

  • Eksamensfri højskole for unge mellem 16-19 år.
  • Et fedt alternativ til efterskole og 10. klasse..
  • Over 30 valgfri fag indenfor; bæredygtighed, foto, esport, idræt, kunst, teater, design, musik, film, håndværksfag, psykologi og samfund.
  • Studierejse, fester, fede oplevelser og 90 nye venner fra hele verden.
  • Gå her et halvt eller et helt år.
  • Giver dig selvtillid og mod til at komme videre i livet og i uddannelse. EUH GØR DIG MODIG!

Mød elever fra Egå Ungdoms-Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Egå Ungdoms-Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Egå Ungdoms-Højskole.  

Laura

"Fælleskabet er vildt godt på EUH, da vi har så meget mulighed for at være sammen og arbejde sammen om ting."

Gry

"På EUH har jeg mødt
nye venner fra hele verden, jeg har fået venskaber, der vil vare hele livet"

Find os her

Eghøjvej 31
8250 Egå

Instagram: @egaa_ungdomshojskole

Facebook: /EgaaUngdomsHojskole

www.euh.dk

Frederik Dietz

Frederik Dietz

Publishing Manager (Vis mere)
Frederik arbejder som Publishing Manager hos studentum.dk, hvor han blandt andet har til opgave at finde relevante emner til artikler, skrive content samt at oprette og redigere kundeprofiler. Frederik er uddannet med en bachelorgrad i International Virksomhedskommunikation i engelsk hos Syddansk Universitet. (Mindre)

Omkring

Frederik arbejder som Publishing Manager hos studentum.dk, hvor han blandt andet har til opgave at finde relevante emner til artikler, skrive content samt at oprette og redigere kundeprofiler. Frederik er uddannet med en bachelorgrad i International Virksomhedskommunikation i engelsk hos Syddansk Universitet.

Annoncer