Mød Maja fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig!" Maja deler sine oplevelser gennem hendes ophold på Aalborg Sportshøjskole.

Mød Maja fra Aalborg Sportshøjskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Maja fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Aalborg Sportshøjskole?

Crossfit på Aalborg Sportshøjskole var en vanvittig god beslutning! Jeg havde ikke synderligt meget erfaring inden og var derfor også rimelig nervøs for at komme til at blive lidt til grin. Der var dog ingen grund til bekymring! Der er virkelig plads til ALLE tænkelige niveauer. Vi havde både folk, som ikke anede, hvad crossfit er, og folk der stillede op til internationale crossfitkonkurrencer.

Hvordan er fællesskabet på Aalborg Sportshøjskole? 

Rasmus og Jesper har været nogle super skønne undervisere. De er gode til at hype en stemning op, gode til at presse en til det yderste, men også gode til at snakke med, hvis alt føltes træls. Der er et utal af skills mm., jeg aldrig troede, jeg ville kunne lære. WOD’s jeg aldrig troede jeg ville lave to gange i streg. Løft jeg aldrig troede ville være muligt. Konkurrencer jeg aldrig troede, jeg ville være blive nok til, men crossfit med Bruun og Horslev har fået det til at ske og presset en til nye højder!

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Aalborg Sportshøjskole?

Inden jeg kom, var det svært at forestille sig at fire timers crossfit kl. 8 mandag morgen kunne være fedt, men hold nu k*ft, hvor har det været nice og fyldt med latter.

Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig. Kæmpe kærlighed til crossfit, underviserne og til mine dejlige crossfitvenner.

Hvad er det bedste ved opholdet på Aalborg Sportshøjskole?

Alle de søde mennesker, jeg havde crossfit med, gjorde hver dag til en fest. Og det mener jeg virkelig. Det var det bedste sammenhold, og det kommer jeg til at savne inderligt. Vi hiver alle sammen hinanden op, hvis man er lidt træt eller har en off dag. At heppe på hinanden er blevet en hel disciplin i sig selv. Træning uden alle mine bedste crossfitvenner, bliver aldrig det samme! Jeg kommer til at savne crossfit på Aalborg Sportshøjskole sindssygt meget.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig. Kæmpe kærlighed til crossfit, underviserne og til mine dejlige crossfitvenner, kan jeg varmt anbefale at vælge crossfitlinjen.

Er du interesseret i at gå på Aalborg Sportshøjskole?

Læs mere om Aalborg Sportshøjskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer