Mød Ian fra Baunehøj Efterskole

Ian faldt for flere ting ved Baunehøj Efterskole - blandt andet naturen og de forskellige linjer. Læs mere om Ians tid som elev på efterskolen her.

Mød Ian fra Baunehøj Efterskole

Da jeg kom op for at besøge Baunehøj efterskole, blev jeg helt forelsket i naturen rundt omkring efterskolen, da der er to strande tæt på efterskolen, og efterskolen ligger ved et stort skovområde. På mit besøg hos Baunehøj efterskole hørte jeg om de forskellige linjer, som virkede fede, og alle lærerne virkede rigtig cool, dette var med til at skabe en rigtig god stemning på efterskolen.

Jeg går på forfatterlinjen, her har vi rigtigt meget frihed til at skrive, hvor der ikke er noget, som er rigtigt eller forkert, og vi får massere af sjove og kreative øvelser på linjen. Et eksempel på en af de her øvelser kan være, når vores lærer giver os et bestemt ord, hvor vi så skal skrive en historie ud fra det specifikke ord. 

Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville på efterskole, da jeg har hørt, at det skulle være rigtig fedt, og der er så godt et miljø på efterskoler.

Jeg bor på 4-mands værelse, og det er virkelig fedt. Man har selvfølgelig ikke så meget privathed, men man er hele tiden omringet af virkelig dejlige personer, og har altid nogen at snakke med. Vores værelser er delt op sådan, at to personer sover ovenpå i en hems, og to sover nedenunder, og derfor føles det faktisk kun som om, at man bor 2 sammen. 

Jeg blev overrasket over, hvor fedt det er at synge i fællesskab. Jeg tænkte først, at det ville være kedeligt eller mindre sjovt, men det skaber en rigtig god stemning, når vi synger fællessange. Vi har både morgensang, hvor vi synger sange fra de helt klassiske højskole bøger, men vi har også aftensang, hvor man er meget mere til stede som en gruppe i stedet for enkelte individer, og det er med til at skabe en unik stemning. 

Mit bedste minde fra efterskolen er fra i sommers, hvor vi badede ret meget ved strandene tæt på efterskolen. Til tider var hele skolen med nede at bade, hvilket var virkelig fedt, hvor vi alle sammen kastede os rundt i de store bølger. Det er det minde, som jeg husker mest tydeligt, da der var så god stemning, og en rigtig fed oplevelse. 


Annoncer