Viser 1-20 af 232
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 232
1
2
3
4
...
12

Tag en videregående uddannelse i København

Tag en videregående uddannelse i København, og studér i en af Danmarks mest eftertragtede studiebyer!

Har du altid drømt om at studere i København? Ønsker du at læse en specifik videregående uddannelse, som kun udbydes i København? Læs med her og se, hvilke fordele der er ved at få København som din fremtidige studieby, mens du læser din videregående uddannelser!

Hvilke fordele er der ved at studere i København?

Der er mange fordele ved at vælge Danmarks hovedstad København som sin kommende studieby, og København er også den studieby, som rangerer højest på parametrene om karriere og byliv. Vægter du derfor byliv og karriere højt, når du skal studere, så er København måske det rigtige valg af studieby for dig! I København er der både gode jobmuligheder som studerende og efter endt studiet. Ønsker du derfor at blive i den by, som du har studeret i efter endt uddannelse, er København et godt valg for dig, da der findes rigtige mange forskelligartede karrieremuligheder. København er også den by i Danmark, som har et af de bedste og livlige byliv i Danmark. 

I København udbydes der rigtig mange forskelligartede uddannelser, og det er derfor en studieby med et stort og bredt udvalg af uddannelser for enhver smag. 

Hvad er en videregående uddannelse?

Der findes rigtig mange forskellige videregående uddannelser, og en videregående uddannelse er en heltids- eller deltidsuddannelse, der bygger oven på en erhvervsfaglig eller en gymnasial uddannelse. På en videregående uddannelse vil der typisk indgå teoretiske tilgange og perspektiver, som er en obligatorisk del af pensum. På nogle videregående uddannelse vil der også ofte være indlagt obligatoriske eller frivillige praktikperioder - dette er særligt gældende på de korte eller mellemlange videregående uddannelser. 

Videregående uddannelser opdeles, i Danmark, ud fra korte-, mellemlange- og lange videregående uddannelser. En kort videregående uddannelse tager typisk mellem 2-2½ år, og omfatter b.la. erhvervsakademiuddannelser. En mellemlang videregående uddannelse tager typisk mellem 3-4 år, og omfatter professionsbachelorer. En lang videregående uddannelse tager typisk mellem 5-6 år, og omfatter universitetsstudier. 

Hvad kan jeg opleve i København, når jeg ikke studerer?

Der er mange ting at opleve i København, når du ikke sidder limet til skolebænken eller læsebogen. Du kan b.la. tage på rundtur i København, hvor du med en kanalrundfart kan opleve store dele af København. Der findes også mange forskellige smukke parker i København, som kan gås tynde på forårs- og sommerdage. Om vinteren byder København på en stor lysfestival ved navn 'Copenhagen Light Festival', som lyser hele byen op i de kolde og mørke vinternætter. Herudover er København kendt for at have et sprudlende natteliv, hvor du som studerende får muligheden for at møde andre studerende. 

Hvor kan jeg finde videregående uddannelser henne?

Der findes, som nævnt tidligere, et hav af forskellige videregående uddannelser i København, og derfor kan det også være svært at finde den uddannelse, som passer perfekt til dig. For at gøre denne proces lidt nemmere for dig, har vi øverst på denne side samlet en masse forskellige videregående uddannelser, som måske er noget for dig. 

Herudover findes der også mange forskellige uddannelsesrelateret events, åbent hus på uddannelsesstederne og studievejledere, som kan hjælpe dig med at finde din drømmeuddannelse. Det kan også være en hjælp at få et objektivt syn på uddannelserne, hvor man ikke blot hører om en uddannelse fra udbydere, men man i stedet hører det fra tidligere studerende. På denne måde, kan man få et godt indblik i uddannelsens opbygning, læsemængde og studiemiljø.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7