Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Mexico
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7
Annoncer

Populære kategorier

Artikler fra Mexico

Mexico

Tag din uddannelse i Mexico

Drømmer du om kridhvide strande, kokospalmer og et turkist hav? Overvejer du dine muligheder for at tage en uddannelse i udlandet? Så tag din uddannelse i Mexico og oplev det varme klima og de smukke idylliske strande.

Sprogrejse, udveksling eller en videregående uddannelse i Mexico?

Der findes mange forskellige muligheder for at tage en uddannelse i Mexico, og der findes sikkert en uddannelse i Mexico, som er lige noget for dig!

Sprogrejse i Mexico 

En sprogrejse til Mexico er det optimale valg for dig, der blot ønsker at bruge sommeren ved kridhvide strande med udsigt til det turkise hav. En sprogrejse til Mexico vil give dig muligheden for at nyde sommeren i selskab med andre mennesker, og lære det spanske sprog. Det vil give dig muligheden for at opleve en anden kultur end din egen, som indeholder forskellige skikke og traditioner.

En sprogrejse til Mexico kan vare fra et par uger eller op til et år. Det giver dig derfor muligheden for selv at beslutte, hvor længe og hvordan dit sprogskole ophold skal forløbe. Man skal dog være opmærksom på at sprogskole ophold er selvbetalte, og at SU ikke altid er en selvfølge, når man tager på sprogskole. Tag derfor kontakt til SU-kontoret for at høre mere omkring dine muligheder.

Udveksling i Mexico

Er du allerede nu igang med en videregående uddannelse, og er igang med at undersøge dine muligheder for at tage et semester i udlandet? Så bør Mexico være i dine overvejelser! Der er gode muligheder for at komme på udveksling til Mexico, hvor der vil være rig mulighed for at opleve en kultur, der skiller sig ud fra den danske.

Du kan søge om optagelse gennem din videregående uddannelsesinstitution, og hermed undgå at betale studieafgifter i forbindelse med dit udvekslingsforløb. Herudover vil du som udvekslingstuderende få din SU med og samtidigt være berettiget til særlig legater, hvis din skole er berettiget til det. 

Læs om livet på udveksling i Mexico 

Videregående uddannelse i Mexico

Er en udveksling i Mexico ikke tids nok for dig? Så kan du vælge at tage hele din uddannelse i Mexico! 

Mexico er det perfekte sted at tage en videregående uddannelse for dig, som drømmer om en latinamerikansk stemning samt en hverdag fyldt med sol og strand. Herudover er landet placeret centralt, og der er derfor god mulighed for at rejse lidt væk fra storbyen, når du ikke går i skole for at opleve den skønne natur. 

Det mexicanske uddannelsesystem minder i høj grad om det amerikanske uddannelsesystem, hvor du både vil have mulighed for at læse en bachelorgrad og en kandidatgrad. Vælger du at tage hele din uddannelse i Mexico, bør du være opmærksom på, at der er forskel på uddannelsernes længder, som varierer lidt fra det danske system. 

- En Bachelorgrad vil typisk tage 4 år

- En kandidatgrad vil tage 1-2 år.

- En Ph.d tager tre år efter afsluttet kandidat og 4 år efter afsluttet bachelor. 

Hvis du er interesseret i at læse mere om videregående uddannelser i Mexico, kan du finde mere information via nedenstående link. 

Læs om videregående uddannelser i Mexico