Udveksling og High School

Entertainment Business Management

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

 • Holdundervisning
 • Cancún

Fall

 • Holdundervisning
 • Cancún

Om uddannelsen

Entertainment Business Management

Studiet af Entertainment Business Management ved Anáhuac Cancun University tilbyder en række fordele:

 1. Internationalt læringsmiljø: Som en international campus samler Anáhuac Cancun University studerende og professorer fra over 30 forskellige nationaliteter. Dette giver dig mulighed for at engagere dig med forskellige kulturer, perspektiver og erfaringer, hvilket beriger din uddannelsesmæssige oplevelse og forbereder dig til at arbejde i et globalt miljø.

 2. Top-tier undervisning: Du vil deltage i undervisning leveret af førende internationale akademikere, prominente professorer og branchefolk. Dette sikrer, at du får adgang til ekspertise og indsigt fra nogle af de mest indflydelsesrige personer inden for underholdningsbranchen, og du vil blive uddannet til at imødekomme de aktuelle udfordringer og muligheder i branchen.

 3. Forbindelse til internationale underholdningsvirksomheder: Anáhuac Cancun University har etableret forbindelser med førende internationale underholdningsvirksomheder. Dette giver dig mulighed for at opbygge netværk og få indsigt i branchen gennem praksisorienterede muligheder som praktikophold, projektsamarbejder og virksomhedsbesøg.

 4. Internationale begivenheder: Cancun og Riviera Maya er kendt for at være værtssteder for anerkendte internationale begivenheder og festivaler. Som studerende har du mulighed for at deltage i disse begivenheder, hvilket giver dig førstehåndsoplevelser og indsigt i planlægning, drift og markedsføring af store underholdningsbegivenheder.

 5. Vækst i turismeunderholdningssektoren: Cancun og Riviera Maya har oplevet en stabil vækst i turismeunderholdningssektoren årligt. Dette skaber et gunstigt miljø for studerende, der ønsker at forfølge karrierer inden for underholdningsforvaltning, da der er rigelige muligheder for at få praktisk erfaring og avancement inden for området.

Studiet af Entertainment Business Management ved Anáhuac Cancun University giver dig ikke kun de nødvendige færdigheder og viden til at lykkes i underholdningsbranchen, men det giver dig også adgang til et dynamisk læringsmiljø og muligheder for at opbygge værdifulde forbindelser og erfaringer, der vil forme din fremtidige karriere.

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til at blive et af Mexicos førende private universiteter med 8 campusser over hele landet. Universitetet ligger i den sydlige del af Cancun, kun få minutter fra Det Caribiske Hav. Faktisk betyder »Anáhuac« »tæt på vandet«. Universidad Anáhuac Cancun er en videregående uddannelsesinstitution, der er engageret i holistisk uddannelse af mennesker, som vil udøve deres lederskab og dermed bidrage til social og kulturel forandring. Universitetet er en del af Anáhuacs netværk af universiteter.

Hvad kan jeg læse på Universidad Anáhuac Cancun?

 • Study abroad (semesterophold)
 • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Entertainment Business Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Universidad Anáhuac Cancun
Blvd. Luis Donaldo Colosio Km 13.5 M 2 Zona 8 SM 299, Carr. Cancún - Tulum
77565 Cancún

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret