Udveksling og High School

International Business

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

 • Holdundervisning
 • Cancún

Fall

 • Holdundervisning
 • Cancún

Om uddannelsen

International Business

Studiet af International Business ved Anahuac Cancun University tilbyder flere overbevisende grunde:

 1. Internationalt miljø: Anahuac Cancun University er et internationalt campus med individer fra mere end 30 forskellige lande. Denne mangfoldige atmosfære beriger din læringsoplevelse og forbereder dig til en global karriere inden for international handel og forretningsverdenen.

 2. Verdensklasse undervisere: Du vil blive undervist af internationale professorer, topledere og branchefolk, der bringer reel ekspertise og professionel erfaring inden for told, logistik og international handel. Deres indsigter og vejledning vil hjælpe dig med at udvikle en omfattende forståelse for internationale forretningsprincipper og praksis.

 3. Fokus på iværksætteri: Gennem kurser om iværksætteri og forretningsinkubatorer vil du udvikle færdigheder, der forbereder dig til at danne og starte din egen virksomhedsidé. Dette giver dig mulighed for at udforske dine innovative evner og forberede dig til at lykkes som iværksætter i den internationale forretningsverden.

 4. International erfaring: Anahuac Cancun University har mere end 300 udvekslingsaftaler med de bedste universiteter i verden, hvilket beriger din internationale erfaring og giver dig mulighed for at studere i udlandet og udvide dit globale netværk.

 5. Professionelle praktikophold: Universitetet tilbyder professionelle praktikophold, der giver dig mulighed for at anvende din viden i verdensklasse multinationale virksomheder inden for international handel. Disse praktikophold giver dig praktisk erfaring og indsigt i den virkelige verden af international forretningspraksis.

Anahuac Cancun University er en førende institution inden for højere uddannelse i Mexico og tilbyder et akademisk fællesskab dedikeret til at forfølge sandhed og det gode. Med et stærkt fokus på internationalt perspektiv og praktisk læring er studiet af International Business en ideel vej til en fremtidig karriere inden for den globale forretningsverden.

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til at blive et af Mexicos førende private universiteter med 8 campusser over hele landet. Universitetet ligger i den sydlige del af Cancun, kun få minutter fra Det Caribiske Hav. Faktisk betyder »Anáhuac« »tæt på vandet«. Universidad Anáhuac Cancun er en videregående uddannelsesinstitution, der er engageret i holistisk uddannelse af mennesker, som vil udøve deres lederskab og dermed bidrage til social og kulturel forandring. Universitetet er en del af Anáhuacs netværk af universiteter.

Hvad kan jeg læse på Universidad Anáhuac Cancun?

 • Study abroad (semesterophold)
 • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om International Business
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Universidad Anáhuac Cancun
Blvd. Luis Donaldo Colosio Km 13.5 M 2 Zona 8 SM 299, Carr. Cancún - Tulum
77565 Cancún

Universidad Anáhuac Cancun

Universidad Anáhuac Cancun er det tredjehøjest rangerede universitet i Mexico og et ideelt valg til bachelor- og kandidatstudier og et akademisk fællesskab, der ubarmhjertigt forfølger sandheden og det gode. Anáhuac Cancun University blev grundlagt i 1964 og voksede hurtigt til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret