Højskoleophold

Idræt, sport og gymnastik på højskole

Højskolerne, Landsdækkende
Længde
1 uge til 40 uger
Pris
1.550 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 uge til 40 uger
Pris
1.550 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside

Video

Om uddannelsen

Dyrk din yndlingssport på højskole eller prøv kræfter med nye sportsgrene

Elsker du at få sved på panden og ømme muskler? På højskole kan du dyrke den sportsgren, du elsker, og prøve nye sports- og idrætsdiscipliner af. Du har adgang til træningsfaciliteter døgnet rundt, så du har virkelig mulighed for at komme i form og udvikle dine atletiske evner.

Har du ambitioner om en karriere som professionel sportsudøver eller som træner i det frivillige foreningsliv, eller vil du læse idræt eller måske en sundhedsuddannelse? Tag et højskoleophold på op til 40 uger med masser af teori og praksis, hvor du får en bedre fornemmelse af din egen krops kunnen og får mulighed for at sammensætte en unik faglig profil.

Sæt sport og motion på skemaet, mens du er på højskole

Viften af sundheds - og idrætsuddannelser er bred, og på højskole kan du sammensætte fag, der bringer dig tættere på din uddannelsesdrøm.

Skræddersy dit skema til dine interesser med fag som:

  • Gymnastik og boldspil
  • Idræt og sport
  • Fitness, crossfit og vægtløftning
  • Anatomi og fysiologi
  • Afspænding, yoga, massage og fysioterapi
  • Klatring, surfing og outdoor
  • Kost og ernæring

Hvad enten du vælger en idrætshøjskole eller en almen højskole, følger du som udgangspunkt en linje og har en række valgfag. Her kan du f.eks. vælge din yndlingssport eller helt andre og mere boglige fag.

Flere skoler tilbyder også forløb hvor du bliver certificeret som træner- eller instruktør. Du kan også bruge opholdet til at forberede dig til optagelsesprøve på politiskolen, Falckredderuddannelsen eller militærets uddannelser.   

Udvikl dig som sportsudøver på gymnastik eller idrætshøjskole

Et ophold på en gymnastik eller idrætshøjskole er perfekt for dig, der vil udvikle dine talenter inden for en bestemt sportsgren. Du kan vælge mellem alt fra fodbold over sejlads til golf eller kampsport alt efter, hvad du brænder for.

Med din yndlingssport som linje - eller valgfag får du:

  • Masser af træningstid med dygtige og engagerede trænere
  • Undervisning i teknik og taktik med afsæt i dit niveau
  • Kvalificeret sparring om, hvordan du bruger din fysik bedst

Dermed bliver du både fysisk stærkere og mere udholdende samtidig med, at du vil opleve, at dit tekniske talent og taktiske overblik får et boost.

Få en oplevelse og venner for livet på højskolen

Er du allerede i gang med en uddannelse eller lige blevet student? Et højskoleophold med idræt, sport og gymnastik i fokus gør dig ikke blot klogere på din egen krop, og hvordan du bruger den bedst. Du får også en oplevelse og venner for livet samtidig med, at du tager et pitstop på din uddannelsesvej, der giver dig overblik over dine muligheder.

Hvorfor vælge Højskolerne?

Styrket netværk og venner for livet

Bliv mere klar til dit drømmestudie

Interessefag for enhver smag

Pris

Hvor meget koster det at tage på højskole?

Det koster ca. 1.450 kr. om ugen at gå på højskole (dobbeltværelse). Prisen varierer fra skole til skole - fra ca. 1.000 kr. til 2.500 kr. om ugen - og kan være afhængig af fx fagudbud, materialer, studierejse m.m.

Målgruppe

Alle kan tage på højskole

De fleste elever på lange ophold er typisk unge imellem 18 og 26 år, men du kan sagtens være ældre.

Du kan bruge et højskoleophold til at blive klogere på fremtiden og få en timeout fra studiet, jobbet eller hverdagen. På højskoler får du mulighed for at fordybe dig i et emne eller fag, som du brænder for.

Der findes omkring 75 højskoler og mange har sport, idræt og gymnastik på skemaet.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Cille
06 maj 2017
Højskole kommer man aldrig til at fortryde!

Den fedeste oplevelse i mit liv er 100 % højskole! Man ændrer sig så meget som person og bliver meget mere åben og udadvendt. Derudover får man et fantastisk fællesskab, som ikk...

Vis alt
5/5
Ann-Sofie Jeppesen
04 maj 2017
Mit højskoleophold var en grønlændervending

Mit højskoleophold på Viborg gymnastik- og idrætshøjskole kan sammenlignes med en grønlændervending: Vildt, grænseoverskridende, hårdt og sjovt! Selvom jeg har gået på frisk...

Vis alt
Højskolerne
Højskolernes Hus
Nytorv 7
1450 København K

Tag på højskole og få en oplevelse for livet

Et højskoleophold er en intens oplevelse, der bringer dig tættere på dig selv og din fremtid. Du kommer til at suge viden til dig som aldrig før, mens du knytter nye venskaber og bliver en del af et stærkt fællesskab....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Sponsoretet