Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Få dit livs oplevelse på sprogskole i USA

Drømmer du om høje skyskrabere, nationalparker, millionbyer, tropiske øer og kilometervise af hvide sandstrande? Så er er en sprogskole i USA, lige noget for dig.

I USA har du mulighed for at vælge en by, der passer lige til dig, dit ønske og temperament. Er det palmer og sandstrande der trækker? Så finder du både Miami, Honolulu og San Diego. Er det til gengæld menneskemylder, shopping og skyskrabere du drømmer om? Så er det muligt at tage på sprogskole i både New York, Los Angeles og Chigaco – læs meget mere om dine muligheder herunder.

Los Angeles

Udlev din amerikanske drøm – sprogskole i USA

Med et sprogskoleophold, har du chancen for lære ikke bare et sprog bedre at kende, men samtidig får du et helt unikt indblik i et land og kultur, som du måske er vant til at se på tv. Du bliver flydende i engelsk, samtidig med, at du får oplevelser og venner for livet.

USA har alt hvad hjertet kan begære, og samtidig lære du det mest centrale sprog i verden, på et amerikansk sprogkursus. Det gør ikke bare, at du kan kommunikere bedre med dine internationale venner, det er også en fordel for din fremtidige karriere.

Udover vild natur, store nationalparker som Yellowstone og Grand Canyon, millionbyer som New York, Los Angeles og Chigaco og tropiske sandstrande ved Miami og på Hawaii, har du med en sprogskole i USA, og mulighed for at opleve USA's helt unikke kulturelle baggrund.

Mød de indfødte amerikanere og kultur fra fra Navajo-, Apache og Puebloindianerne. Du finder både ruiner og levn fra deres storhedstid på de store amerikanske sletter i Arizona, New Mexico og Utah.

Hvor skal du tage hen?

Mulighederne land, åbner op for alverdens byer og steder du kan tage hen, for at tage et engelsk sprogkursus. Derfor handler det i særlig grad om, hvad det er for nogle kulturelle oplevelser du gerne vil opnå, ved siden af studierne.

USA er et kæmpe land, med ikke mindre end 300 millioner indbyggere, og derfor finder du også både glitz og glamour, eller mere natur og friluftsliv.

Med et sprogskoleophold i USA, kan du fx vælge mellem følgende byer:

  • New York
  • Los Angeles
  • San Francisco
  • Honolulu
  • Miami
  • Chicago
  • Boston
  • San Diego
  • Fort Lauderdale

Hvordan foregår en sprogskole i USA?

Du kan vælge at tage på sprogskole i USA alle tider på året, i så lang tid du har lyst og råd til, fra 1 til 52 uger. Du vælger selv hvor lang tid, og om dit sprogskoleophold skal være intensivt eller almindelig undervisning.

Derudover kan du mange steder vælge, om du vil have undervisning om aftenen eller om morgenen. Undervisningen består af både tale, lytte og læse øvelser i engelsk. Du er derfor sikret en varieret og dynamisk undervisning, og sikre dig kvalifikationer til at kunne kommunikere mere effektivt og klart på engelsk. 

En tommelfingerregel er, at du stiger et niveau i engelsk med hver 6. uges undervisning.

Studievisum til USA

Hvis du har bestemt dig for, at tage på sprogskole i USA, kræver det et visum. Sprogskolen står for at sende de nødvendige papirer, og du vil blive indkaldt til et møde på den amerikanske ambassade, for at få dit studievisum.

For at få studievisummet, skal du bestille det inden du rejser, og have 22 lektioner per uge, eller mere, for at være berettiget til det.

De fleste sprogskoler, vil kunne hjælpe dig med denne del af rejsen.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus USA
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12