Sprogrejse

Sprogkursus – Engelsk i Santa Barbara

EF Education First, i Santa Barbara
Længde
2 - 52 uger
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 - 52 uger
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Sprogkursus – Engelsk i Santa Barbara

Lær engelsk i Californiens smukkeste by!

Palmefyldte pladser, skyggefyldte arkader og springvand sætter sit præg på Santa Barbara. Det milde klima gør det også muligt at dyrke udendørsaktiviteter hele året rundt - alt fra rulleskøjter og cykling til sejlsport og golf. Betragt den fantastiske arkitektur, som stammer fra de tidlige nybyggere eller gå i de eksklusive butikker og gallerier langs State Street.

Efter skole kan du mødes med venner på strandpromenaden og se solen gå ned over Stillehavet eller nyde en kaffe på en af caféerne.

Få minutters gang fra State Street og stranden ligger EF's skole. De charmerende bygninger med rummelige lokaler og lys opholdsstue lokker en god stemning frem blandt de studerende. Hvis du ikke orker tage ind til byen efter skole kan du altid slappe af ved springvandet i skolens skønne gårdhave eller købe en bog i boghandelen. Skolen arrangerer fællesudflugter til blandt andet Disneyland, San Francisco, Las Vegas og Grand Canyon.

I Santa Barbara kan du læse følgende kurser:

  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF Praktikprogram 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

På EF's sprogskole i Santa Barbara kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Santa Barbara. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

 

EF International Kollegium:
Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Der er halvpension inkluderet mandag - fredag og kollegiet er kun åbent om sommeren. 

Udfyld formularen nederst på siden og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Santa Barbara

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus – Engelsk i Santa Barbara
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluér skolen!
5/5
Sara Bianco Muss
09 apr 2019
Santa Barbara

Jeg var 3 uger i Santa Barbara i sommerferien- og det var vild fedt!! Jeg boede på kollegiet UCSB, som var virkelig flot- med store værelser- og som var tæt på stranden, hvor je...

Vis alt
EF Education First

Oplev verden med EF - kombinér sprog med rejseoplevelser i udlandet

Ønsker du at styrke dine sprogkompetencer, samtidig med at du får en kulturel forståelse og et internationalt netværk? Så er EF Sprog i udlandet noget for dig.Med mere end 50 års erfaring, ved vi, at du lærer bedst ved at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet