Spansk HF enkeltfag

Find dit spansk kursus her

Drømmer du om at kunne begå dig flydende i det spanske sprog? Samtidig med at du studerer sammen med andre, der deler din drøm? 
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Læs spansk HF enkeltfag og bliv stærk i det spanske sprog

Mangler du et enkelt fag for at komme ind på dit drømmestudie, eller måske ønsker du blot at dygtiggøre dig i sproget på et gymnasialt niveau? Spansk HF enkeltfag giver dig et stærkt kendskab til både det spanske sprog og kultur.

spansk hf enkeltfag

Gennem spansk som enkeltfag kan du specialisere dig i et spændende sprog i et socialt og fagligt stærkt undervisningsmiljø. Du vil udvikle dine evner for at forstå og kommunikere på spansk, samtidig vil du opnå et solidt kendskab til de spansksprogede kulturer og litteratur. Desuden vil du få et stærkt netværk med kammerater for livet, som alle deler de samme interesser som dig.

Undervisningen på spansk HF enkeltfag

Når du læser spansk som enkeltfag vil du blive undervist i både den mundtlige og skriftlige del af sproget. Undervisningen vil typisk være en blanding af praktik og teori. Den kombination sikrer dig, at du får det bedste udgangspunkt for din uddannelse med det størst mulige udbytte.

Undervisningen på spansk HF enkeltfag vil bestå af:

  • Klasseundervisning
  • Gruppearbejde
  • Projektarbejde
  • Opgaveskrivning

Hvis du vælger at læse HF enkeltfag gennem fjernundervisning, foregår den primære del af studiet som selvstudie. Du vil dog være nødsaget til at møde op på skolen få gange under din uddannelse.

Eksamen på spansk HF enkeltfag

Spansk HF enkeltfag vil typisk blive afsluttet med en skriftlig eksamen, hvor du skal vise dine skriftlige spanske evner. Du vil skulle skrive kortere tekster på spansk og vise, at du kan oversætte til spansk fra dansk.

Hvad koster det at læse spansk HF enkeltfag?

Hvis du ønsker at læse spansk som enkeltfag på HF eller VUC, så skal du være opmærksom på, at faget er selvbetalt. Det er dog muligt at ansøge om SU, hvis du har mere end 23 timers undervisning om ugen på din HF uddannelse. Du kan også ansøge om SVU, hvis du har mindst 6 timers undervisning om ugen. For at være berettiget til SVU skal du dog være fyldt 25 år og have haft arbejde i mindst 26 uger, før du påbegynder spansk HF enkeltfag.  

Hvad skal jeg kunne for at studere spansk HF enkeltfag?

For at du kan studere spansk som HF enkeltfag, er det et krav, at du har færdiggjort folkeskoleeksamen i 9. klasse eller 10. klasse mindst et år inden, du påbegynder faget.

Du vil derudover skulle til en optagelsessamtale med en studievejleder, som vil vurdere, om du er parat til at studere.

Brug HF enkeltfag til at komme ind på dit drømmestudie

Gennem spansk HF enkeltfag bliver du et skridt tættere på at komme ind på dit drømmestudie. Enkeltfaget kan være adgangsgivende, hvis du opfylder eventuelle andre krav til den videregående uddannelse. Du kan ansøge om spansk som enkeltfag ved at kontakte en uddannelsesinstitution, der tilbyder HF eller VUC kurser.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7