Filtrer efter
Turisme og Service
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5
Annoncer

Populære steder

Mere om Guideuddannelse

Guideuddannelsen giver dig mulighed for, at have hele verden som din arbejdsplads. Du vil tilegne dig kompetencer, som vil gøre dig i stand til at håndtere de situationer, du vil møde under et arbejde indenfor rejsebranchen.

Der er mange typer guidearbejde, men fælles for dem alle er at de har et element af salg og service, og oftest kræver at du kan begå dig i en fremmed kultur.  Uddannelsen til rejseleder er især for dem som har mod på at prøve sig selv af, dem som brænder for salg og service og ikke mindst dem ønsker en hverdag hvor alt kan ske!

Guideskole1Guideskoler

Uddannelsen til rejseleder / guide bliver ofte udbudt af skoler, som er tilknyttede de forskellige rejseselskaber. Det betyder også, at der er kvalitative forskelle mellem de forskellige uddannelser, hvor rejseselskabernes værdigrundlag afspejles i de specifikke fag. Der findes dog også rejseleder uddannelser, som er uafhængige af rejseselskaberne. De har dog ofte rejseselskaber som samarbejdspartnere, og tilpasser sig således de krav der findes i rejsebranchen.

De forskellige uddannelsessteder har dog alle flere ligheder end forskelle. Alle har elementer af salg og service, guideteknik og problemhåndtering m.m. Således anerkender guideskolerne også hinanden og bliver man færdig på en guideskole, tilknyttet et specifikt selskab kan man stadig få arbejde hos en anden rejsearrangør.

Prøv dig selv af!

Der er mange muligheder på guideskoler - der er ligeså mange muligheder som der er forskelligartede guidejobs. Du kan blive ungdomsguide, børneguide, underholdningsguide, skiguide, udflugtsguide, rundrejseguide, serviceguide og flere andre typer. Jobbet bliver man ikke bare rejseleder, men bliver kvalificeret til en lang række jobs indenfor rejsebranchen.

Et vigtigt element for interesserede i guideuddannelsen er at man skal have gå-på mod, være engageret, diciplineret og ikke mindst har lyst til at prøve sig selv af. 

JobgarantiRejseleder

Det er relativt få som ønsker at gøre en karriere ud af at være rejseleder. For mange handler det netop om at opleve noget ekstraordinært i en periode. derfor er der også stor udskiftning indenfor brancen, hvilket gør at de fleste guideskoler kan love jobgaranti. Dvs. at størstedelen af guideskolerne kan garantere ansættelse efter endt uddannelse. Mange rejseselskaber går endda så vidt at de lover at tilbagebetale prisen på et guideskoleophold hvis man arbejder for dem i 6 måneder til et år.

Personlig udvikling er et nøgleord med denne uddannelse!