Service & Co

i Skanderborg (+ 5 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Service & Co

Guideuddannelsen

Er du over 17 år, elsker du nye kulturer, og vil du gerne udvikle både dine personlige og faglige kompetencer? Så er Service & Co.s guideuddannelse lige noget for dig!

Vi har elever i alle aldre, og vi kan love dig en skoledag, hvor undervisningen aldrig bliver kedelig. Det er ligegyldig, hvad din baggrund er, for hos os er det dig og din personlighed, vi kigger på. Som guide skal du kunne hjælpe og glæde en masse feriegæster. Det hjælper vi dig med at blive klædt på til.

Efter uddannelsen lover vi dig et job via vores jobgaranti. Du kommer til at arbejde på en af verdens spændende destinationer, hvor du kan glæde dig over, at ingen dage er ens. Du og dine kollegaer har ansvaret for, at feriegæsterne får en fantastisk ferieoplevelse, og hele verden bliver din legeplads. Jobbet giver dig mulighed for at leve i og opleve en masse nye lande. De nye skikke og kulturer bliver dit nye hjem for en periode.

Hos Service & Co. får man, hvad man betaler for, og hos os er det ganske enkelt: Kvalitet fra start til slut og et netværk, der efter endt uddannelse, sørger for, at du som rejseguide er sikret ordentlige forhold. Du får en statskontrolleret og -garanteret uddannelse og et diplomder kan bruges i det etablerede uddannelsessystem. Altså ekstra ”guf” til dit CV, mens du oplever og rejser.

Stort set alt er inkluderet i et ophold hos os. Din rejse, værelse, alle skolematerialer, alle skatter og afgifter, og så går vi også op i, at du får noget ordentligt at spise, mens du studerer. Derfor har du mulighed for gratis at tilvælge en kost-pakke uden ekstra beregning.

Under din uddannelsen vil du blive præsenteret for en masse spændende fag og undervisning.

Bæredygtighed i hverdagen på guideskolen

Helt lavpraktisk tænker vi meget over, hvor meget papir vi printer og deler ud. Derfor bruger vi oftest papiret bedst muligt med flere slides på hver side, og alt hvad vi med fordel kan dele elektronisk, gør vi således. Vi arbejder indimellem med online undervisere, foredragsholdere og firmapræsentationer. Dette er med til at ”spare” på flyrejserne. Og det giver god mening at kigge på en skærm, hvis det er en underviser, som man f.eks kun skal have en time eller to.  Sådan er der mange små initiativer i vores hverdag, for som vi skrev indledningsvis, så tænker vi os om.

Udover ovenstående eksempler så har Service & Co. i mange år samarbejdet med Red Barnet og SOS Børnebyerne. Vi tror på, at skal vi gøre en forskel, så er det børnene og de unge, vi skal hjælpe først.
Desuden er Service & Co. støtter vi op om World animal protecion via RID – Rejsearrangører i Danmark.

Minibog

Få adgang til vores minibog her!

Quiz

Tag vores quiz "Hvor god en guide er du?" her.


Vis alle uddannelser fra Service & Co

Uddannelser

Private uddannelser
Hotel og Restaurant
Turisme og Service Sted Gennemsnit
Guideskole i Thailand Cha Am
Guideskole Malta Malta
Guideskole Marbella Marbella
Guideskole Salou Salou
Videoforedrag Fjernundervisning

Infomøde

Inspirationsaften

Få hele verden som din legeplads, men du tjener løn for det! Som rejseguide uddannet hos Service & Co. er det netop dette du kan. Du får 5 ugers uddannelse med jobgaranti, fællesskab, faglighed, udfordring og personlig udvikling i højsædet. 

Service & Co. er Danmarks eneste statskontrollerede guideskole. For dig betyder det, at du får uddannelse af højeste kvalitet og branchens mest anerkendte uddannelse som rejseselskaberne står i kø for at ansætte.

Kom med til inspirationsevent og hør nærmere om hvilke muligheder du har for at blive uddannet rejseguide.

Vi glæder os til at se dig på følgende datoer:

Dato:   26-09-2023    Tid:   17:00   Læs mere

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Service & Co
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Sabbatår og Study Abroad

Sport og idræt


Kontakt

Service & Co

Niels Bohrs Vej 23
8660 Skanderborg

 Vis telefonnummer


Udtalelser

Mie, Malta

"Vanvittige fem uger"

Maja, Marbella 2021

"De 5 uger ryger afsted"

Camilla, Marbella 2021

"Bare kæmpe tak!"

Emil, Salou

"Ord kan ikke beskrive denne oplevelse"

Lykke, Malta

"En oplevelse for livet, ville ønske jeg kunne gøre det hele igen!"

Janie, Salou 2022

"Du er nødt til at prøve det på egen krop"

Sponsoreret