Guideskole Marbella

Service & Co
33 dage
Heltid
Private uddannelser
Marbella
11-01-2024

Video

Om uddannelsen

Marbella

Guideskole i Marbella

Glemt alt om vinter og sne. Brug din januar/februar i Marbella - Europas it-sted i Spanien! Kombiner guideuddannelsen med de fedeste sportsfaciliteter.

Hvad er bedre end at bruge 5 uger i starten af året på guideskole på den spanske sydkyst mens vejret i Danmark ofte melder regn og slud? 5 uger i fællesskab med andre unge hvor både faglighed, oplevelser og personlig udvikling er i fokus. Vi synes, at det er verdens bedste start på året! 

Guideskolen i Marbella

Guideskole i Marbella er 5 uger i januar/februar hvor du sammen med 30-40 guidekollegaer lærer alt hvad du skal kunne indenfor guidefaget. Du bliver undervist af nogle af branchens bedste rejseguider som er dit hold af faste instruktører. Undervejs på guideskolen kommer vores hold af eksterne instruktører ned på guideskolen og underviser i hvert deres fag. De eksterne instruktører er nemlig specialiseret og i toppen af hver deres faglighed som de giver videre til dig på guideskolen.

Som en del af vores guideuddannelse har vi fokus på dig og hvem du er som person. Du vil bl.a. få lavet en personlighedsprofil som du kan bruge til at blive klogere på hvem du er som person, men også hvordan du arbejder i et team med andre personlighedstyper som er anderledes eller ens med din. Vi bliver sammen klogere på hvordan vi opnår de drømme og ønsker vi har. 

Både som del af undervisningen men også udenfor undervisningen er fællesskabet og oplevelser i højsædet! Vi afholder både events, tager på udflugter og "hænger" ud sammen på i Marbellas skønne omgivelser.

Vores skolehotel - Finca Naundrup

Ægteparret Peter og Jane ejer Finca Naundrup, som ligger i Calahonda mellem Marbella og Fuengirola. I gamle dage var Fincaen en hestestald, senere blev det til en skole og dernæst et hotel. Efter års hårdt arbejde har Peter og Jane nu lavet stedet om til et virkelig skønt og charmerende feriested. Her er masse af historie og sjæl, så glæd dig til noget andet, end du har prøvet før. Resortet har desuden den perfekte beliggenhed i utrolig smukke omgivelser, og samtidig har hotellet et stort udvalg af faciliteter lige ved hånden.

Pris

Prisen for dette guideskoleophold er 28.695 kr.

Guideskole med alt inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke”– og det gør guiden heller ikke.
Derfor har de valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på alle deres guideskoler – også i Marbella hvor du morgen og aften kan nyde lækker mad (værdi 5.395,-)

Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke kan vi syne dyrere end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet alt du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Opgrader din guideskole med Penthouse – unik guideskoleoplevelse
Prisen for 5 ugers guideskole med halvpension og hele skolepakken er 28.695 kr. Som noget unikt for guideskolen i Marbella har du mulighed for at tilkøbe en plads på hotellets Penthouse med egen pool, stue, køkken og udendørsområde som du vil dele sammen med 17 af dine guideskolekollegaer  Hvis du vil bo i Penthouse er prisen 31.695 kr.

Videreuddannelse

Job som guide – kald ferieparadiset for dit hjem

Drømmer du dig også væk til fremmede lande og en helt anden type arbejde?

Det er der garanteret mange, som gør! Men hvor mange er modige nok til at tage udfordringen op, tage en guideuddannelse og samtidig rejse langt væk fra Danmark?
Heldigvis er der hvert år mange unge mennesker, der griber muligheden via et job som guide og rejser afsted i deres sabbatår eller måske endda i en længere periode.

Hvor kan du arbejde som guide? Alle de steder hvor gæster rejse på ferie, kan blive dit nye hjem. Skiguide, charterguide, rundrejseguide, safariguide, tropisk guide, aktivitetsguide, børneguide - ALT er muligt.

Guidejobbet - hvad er det så, de rejser ud til?

Allerførst skal du vide, at hos Service & Co. mener vi, at guidejobbet er verdens fedeste job. Ærligt: Du bliver ikke rig på din bankkonto af at være guide, men du bliver absolut millonær på oplevelses- og mindekontoen. Og du får svært ved at finde noget arbejde, der er så alsidigt, hvor du arbejder i et rigtig positivt miljø, og hvor du hver dag er sammen med en masse skønne kollegaer og glade feriegæster.  Spørger vi vores tidligere elever, som arbejder på destinationerne ude i verden, er det selvfølgelig forskelligt, hvad de svarer. Men de er alle enige om, at de ikke ville bytte den oplevelse ud, det er at være guide, selv hvis de fik muligheden. Og det må da være den bedste anbefaling.

Men hvad er det så, de går rundt og laver, de der guider?

Som nævnt, er hverdagen med job som guide ALTID forskellig fra dag til dag, destination til destination og rejseselskab til rejseselskab.

Normalt bor du i en lejlighed sammen med nogle kollegaer, eller også bor du på et hotelværelse. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, så har du altid dit eget værelse og kan lukke din dør, når du har brug for privatliv.

Jobgaranti

En guideuddannelse fra Service & Co. er en uddannelse med Jobgaranti! Det betyder, at hvis du har lyst til at arbejde som guide efter uddannelsen, hjælper og støtter vi dig med at komme i job. Vi har været en del af rejsebranchen siden 1998 og faktisk uddannet mange af dem, som sidder og ansætter guider i rejsebranchen. Rejsebranchen ved derfor hvad en guide med en guideuddannelse fra os kan, og I er I høj kurs hos rejseselskaberne.

Jobsøgningen starter allerede nede på guideskolen, hvor flere rejseselskaber tager ned på guideskolen og præsenterer sig selv samt du kan gå til ansættelsessamtale hos disse rejseselskaber. Ca 50% af vores elever er i job allerede når de rejser hjem fra guideskolen, og de sidste 50% er i job få uger efter de er kommet hjem fra guideskolen.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Guideskole Marbella
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Service & Co

Niels Bohrs Vej 23
8660 Skanderborg

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Guideskole Marbella

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Guideskole Marbella endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Theresa, Marbella 2021

"Guideskolen gav mig så meget mere med hjem end en guideuddannelse."

Læs mere
Maja, Marbella 2021

"De 5 uger ryger afsted"

Læs mere
Markus, Marbella 2021

"Ja tak!"

Læs mere
Camilla, Marbella 2021

"Bare kæmpe tak!"

Læs mere
Maja, Marbella 2021

"Jeg ville ikke være foruden denne oplevelse"

Læs mere