Camilla, Marbella 2021

Og med et enkelt blink og en enkelt vejrtrækning fløj 5 uger afsted med noget der føles som 200 km/t. Nu står jeg på “den anden side” med certifikatet i hånden og jeg er nu 30 venskaber rigere, har fået den vildeste uddannelse, et spændende job som rejseleder og en meget dybere indsigt i, hvem jeg selv er.

Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg havde forestillet mig af en skole, der hele tiden havde brandet sig på at være meget mere end, hvad man kender hjemmefra. I mit hoved var undervisning jo “bare” undervisning, men fra dag 1 var jeg mundlam over alle de fantastiske instruktører, der altid formåede at holde os ved ilden med nye input og indgangsvinkler til timerne. Hver eneste dag, gik glad i seng, og så frem til at gentage hele succesen dagen efter.

Jeg er Service & Co dybt taknemmelig resten af livet. Ingen ord kan beskrive de 5 uger. Det skal opleves!
Læs mere om Guideskole Marbella

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Service & Co
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide