Guideskole Salou

Service & Co
33 dage
Heltid
Private uddannelser
Startdato
Salou
13-04-2023 
05-10-2023 
11-04-2024 
03-10-2024 

Video

Om uddannelsen

Salou

5 ugers guideskole på den spanske strandpromenade!

Bliv uddannet rejseguide tæt på en af verdens smukkeste storbyer, Barcelona.
Farvel lejlighed, hus eller værelse i Danmark, og goddag guidehotel i Spanien.

Guideskolen i Salou

Guideskole i Salou afholdes to gange årligt: 5 uger i april/maj og oktober/november. Det er 5 uger hvor du sammen med guidekollegaer lærer alt hvad du skal kunne indenfor guidefaget. Du bliver undervist af nogle af branchens bedste rejseguider som er dit hold af faste instruktører. Undervejs på guideskolen kommer vores hold af eksterne instruktører ned på guideskolen og underviser i hvert deres fag. De eksterne instruktører er nemlig specialiseret og i toppen af hver deres faglighed som de giver videre til dig på guideskolen.

Som en del af vores guideuddannelse har vi fokus på dig og hvem du er som person. Du vil bl.a. få lavet en personlighedsprofil som du kan bruge til at blive klogere på hvem du er som person, men også hvordan du arbejder i et team med andre personlighedstyper som er anderledes eller ens med din. Vi bliver sammen klogere på hvordan vi opnår de drømme og ønsker vi har. 

Både som del af undervisningen men også udenfor undervisningen er fællesskabet og oplevelser i højsædet! Vi afholder både events, tager på udflugter og "hænger" ud sammen på i de skønne omgivelser.

Guideskoleophold - Hotel Estival Park

Under dit guideskoleophold bor du i feriebyen La Pineda som er en del af Salou. Her kommer du til at bo på det 4-stjernede Hotel Estival Park. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter - flere pools, restauranter, grønneområder, sportsfaciliteter.

Salou er en af Costa Doradas allerstørste badebyer. Her kan du nyde godt af fantastiske, gyldne sandstrande og en palmekantet strandpromenade. Salou er et rigtigt ferieparadis for os nordboere med sit milde klima og en af Spaniens længste turistsæsoner, hvilket gør, at du kan rejse hertil året rundt. Hvad end du tager din guideskole i april/maj eller oktober/november så kan du forvente et formidabelt vejr, og du skal i den grad huske at pakke sommertøjet. I centrum af Salou er der masser af liv og mange restauranter, barer og caféer. Vil du opleve storbypulsen i Barcelona, kommer du nemt dertil med direkte tog eller bus på cirka halvanden time.

Som en del af din guideskole har vi en inkluderet en udflugt til Barcelona. Udover denne arrangerer vi yderligere en håndfuld udflugtsdage, som du kan tilkøbe nede på skolen. Disse bliver ofte lagt på jeres fridage, hvorfor det er valgfrit, om du ønsker en afslappende dag i dit lokalområde, eller om du vil på udflugt.

Pris

Prisen for dette guideskoleophold er 29.995 kr. 

Guideskole med alt inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke”– og det gør guiden heller ikke.
Derfor har de valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på alle deres guideskoler – også i Salou hvor du morgen og aften kan nyde lækker mad  (værdi 5.395,-)

Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke kan vi syne dyrere end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet alt du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Videreuddannelse

Job som guide – kald ferieparadiset for dit hjem

Drømmer du dig også væk til fremmede lande og en helt anden type arbejde?

Det er der garanteret mange, som gør! Men hvor mange er modige nok til at tage udfordringen op, tage en guideuddannelse og samtidig rejse langt væk fra Danmark?
Heldigvis er der hvert år mange unge mennesker, der griber muligheden via et job som guide og rejser afsted i deres sabbatår eller måske endda i en længere periode.

Hvor kan du arbejde som guide? Alle de steder hvor gæster rejse på ferie, kan blive dit nye hjem. Skiguide, charterguide, rundrejseguide, safariguide, tropisk guide, aktivitetsguide, børneguide - ALT er muligt.

Guidejobbet - hvad er det så, de rejser ud til?

Allerførst skal du vide, at hos Service & Co. mener vi, at guidejobbet er verdens fedeste job. Ærligt: Du bliver ikke rig på din bankkonto af at være guide, men du bliver absolut millonær på oplevelses- og mindekontoen. Og du får svært ved at finde noget arbejde, der er så alsidigt, hvor du arbejder i et rigtig positivt miljø, og hvor du hver dag er sammen med en masse skønne kollegaer og glade feriegæster.  Spørger vi vores tidligere elever, som arbejder på destinationerne ude i verden, er det selvfølgelig forskelligt, hvad de svarer. Men de er alle enige om, at de ikke ville bytte den oplevelse ud, det er at være guide, selv hvis de fik muligheden. Og det må da være den bedste anbefaling.

Men hvad er det så, de går rundt og laver, de der guider?

Som nævnt, er hverdagen med job som guide ALTID forskellig fra dag til dag, destination til destination og rejseselskab til rejseselskab.

Normalt bor du i en lejlighed sammen med nogle kollegaer, eller også bor du på et hotelværelse. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, så har du altid dit eget værelse og kan lukke din dør, når du har brug for privatliv.

Jobgaranti

En guideuddannelse fra Service & Co. er en uddannelse med Jobgaranti! Det betyder, at hvis du har lyst til at arbejde som guide efter uddannelsen, hjælper og støtter vi dig med at komme i job. Vi har været en del af rejsebranchen siden 1998 og faktisk uddannet mange af dem, som sidder og ansætter guider i rejsebranchen. Rejsebranchen ved derfor hvad en guide med en guideuddannelse fra os kan, og I er I høj kurs hos rejseselskaberne.

Jobsøgningen starter allerede nede på guideskolen, hvor flere rejseselskaber tager ned på guideskolen og præsenterer sig selv samt du kan gå til ansættelsessamtale hos disse rejseselskaber. Ca 50% af vores elever er i job allerede når de rejser hjem fra guideskolen, og de sidste 50% er i job få uger efter de er kommet hjem fra guideskolen.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Guideskole Salou
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Service & Co

Niels Bohrs Vej 23
8660 Skanderborg

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Guideskole Salou

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Guideskole Salou endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Mikela, Salou

"5 fuldstændig fantastiske uger med Service&Co"

Læs mere
Janie, Salou 2022

"Du er nødt til at prøve det på egen krop"

Læs mere
Katrine, Salou 2022

"5 uger fyldt med oplevelser og skønne personligheder som jeg aldrig glemmer" 

Læs mere
Emil, Salou

"Ord kan ikke beskrive denne oplevelse"

Læs mere