Guideskole i Thailand

Service & Co
28 dage
Heltid
Private uddannelser
Startdato
Cha Am
03-07-2023 
02-07-2024 

Video

Om uddannelsen

Thailand

Guideskole i Thailand

Oplev Thailands kultur på Skandinaviens eneste guideuddannelse i Asien!

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til rejseguide. På den måde slår du to fluer med ét smæk og får en uddannelse samtidig med, at du oplever en helt ny og spændende kultur. Du kommer hjem med et hav af oplevelser fra en verden, der er helt anderledes, end den vi kommer fra.

Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig. Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, som ikke har været koloniseret. Landet bærer præg af store kontraster: Stor rigdom og fattigdom lever side om side, og landets natur rummer alt fra jungle i nord til bountystrande på besøgte turistøer.

Din rejse begynder, når i lander i Bangkok Airport og kører mod Hua Hin. Her indlogeres du på det 4 stjernede Novotel Hua Hin. Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin city, der ligger ca. 25 kilometer syd på.


I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når du det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur.

Du skal bo på et af hotellets superior værelser. Store, lyse og moderne værelser på 34 m² – alle er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.
Hotellet har aircondition, og der er WiFi og safebox på værelset.


Alt dette bliver din base, mens du uddanner dig til guide.

Hvad oplever du?

Guideskolen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som guideuddannelserne i Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de 24 dage, du bor i Cha Am, Hua Hin, også blive uddannet i førstehjælp på det lokale privathospital.
Efter 23 nætter i Cha Am fortsætter vi vores rejse med en minirundrejse på 5 dage, der afsluttes i verdens mest pulserende by – Bangkok. 

På guideskolen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).


En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne er noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge end på deres øvrige destinationer for uddannelsen.

Pris

Prisen for dette guideskoleophold er 43.995 kr. 

Guideskole med alt inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke”– og det gør guiden heller ikke.
Derfor har de valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på alle deres guideskoler – også i Thailand hvor du morgen og aften kan nyde lækker mad (værdi 5.395,-)


Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke kan vi syne dyrere end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet alt du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Videreuddannelse

Job som guide – kald ferieparadiset for dit hjem

Drømmer du dig også væk til fremmede lande og en helt anden type arbejde?

Det er der garanteret mange, som gør! Men hvor mange er modige nok til at tage udfordringen op, tage en guideuddannelse og samtidig rejse langt væk fra Danmark?
Heldigvis er der hvert år mange unge mennesker, der griber muligheden via et job som guide og rejser afsted i deres sabbatår eller måske endda i en længere periode.

Hvor kan du arbejde som guide? Alle de steder hvor gæster rejse på ferie, kan blive dit nye hjem. Skiguide, charterguide, rundrejseguide, safariguide, tropisk guide, aktivitetsguide, børneguide - ALT er muligt.

Guidejobbet - hvad er det så, de rejser ud til?

Allerførst skal du vide, at hos Service & Co. mener vi, at guidejobbet er verdens fedeste job. Ærligt: Du bliver ikke rig på din bankkonto af at være guide, men du bliver absolut millonær på oplevelses- og mindekontoen. Og du får svært ved at finde noget arbejde, der er så alsidigt, hvor du arbejder i et rigtig positivt miljø, og hvor du hver dag er sammen med en masse skønne kollegaer og glade feriegæster.  Spørger vi vores tidligere elever, som arbejder på destinationerne ude i verden, er det selvfølgelig forskelligt, hvad de svarer. Men de er alle enige om, at de ikke ville bytte den oplevelse ud, det er at være guide, selv hvis de fik muligheden. Og det må da være den bedste anbefaling.

Men hvad er det så, de går rundt og laver, de der guider?

Som nævnt, er hverdagen med job som guide ALTID forskellig fra dag til dag, destination til destination og rejseselskab til rejseselskab.

Normalt bor du i en lejlighed sammen med nogle kollegaer, eller også bor du på et hotelværelse. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, så har du altid dit eget værelse og kan lukke din dør, når du har brug for privatliv.

Jobgaranti

En guideuddannelse fra Service & Co. er en uddannelse med Jobgaranti! Det betyder, at hvis du har lyst til at arbejde som guide efter uddannelsen, hjælper og støtter vi dig med at komme i job. Vi har været en del af rejsebranchen siden 1998 og faktisk uddannet mange af dem, som sidder og ansætter guider i rejsebranchen. Rejsebranchen ved derfor hvad en guide med en guideuddannelse fra os kan, og I er I høj kurs hos rejseselskaberne.

Jobsøgningen starter allerede nede på guideskolen, hvor flere rejseselskaber tager ned på guideskolen og præsenterer sig selv samt du kan gå til ansættelsessamtale hos disse rejseselskaber. Ca 50% af vores elever er i job allerede når de rejser hjem fra guideskolen, og de sidste 50% er i job få uger efter de er kommet hjem fra guideskolen.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Guideskole i Thailand
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Service & Co

Niels Bohrs Vej 23
8660 Skanderborg

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Guideskole i Thailand

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Guideskole i Thailand endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9