Private uddannelser

Guideskole Malta

Service & Co, i Malta
Længde
33 dage
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
9 november, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Infomøde
26 september, 2023 17:00
(+ Læs mere )
Længde
33 dage
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
9 november, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Infomøde
26 september, 2023 17:00
(+ Læs mere )
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Malta

Guideskole Malta

Guideskole på den smukkeste, “instagrammable” ø, Malta – rig på fantastisk historie, natur og kultur!

Der er et utal af gode grunde til at vælge Malta som guideskoledestination. Den smukke og rå natur, de gyldne sandstrande, det fantastiske vinterklima, de blå laguner, det historiske vingepust fra blandt andet korsridderne og ikke mindst det fantastiske Mellieha Holiday Center, der lægger grund og faciliteter til vores elever i 5 uger. Kort sagt, får du et uddannelsesophold som minder om en charterferie, og hvad bedre end at være lige præcis dér hvor danskerne holder ferie, når du tager din uddannelse som rejseguide.

Hvordan bor du under uddannelsen?

På Mellieha Holiday Center kommer du så tæt på det ægte liv som guide, som det er muligt. Du bor og lever sammen med 4 andre elever i et 70 m² stort feriehus med privat gårdhave og tagterrasse.

Hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, voksenpool, børneklubber og selvfølgelig Folkeferie.dk’s danske rejseledere. 

På Malta er vejret fantastisk hele året. Når i besøger øen i november og december, kan du regne med temperaturer på ca. 18-20 grader. Øen har ca. 3.000 årlige solskintimer, og det subtropiske middelhavsklima sikrer, at du sagtens kan pakke shorts og T-shirt i kufferten. Når solen ikke er fremme, kan det blive en smule køligere, og der kan også falde lidt regn, så husk også en god sweater og en paraply.

Udvid din guideskole med et dykkercertifikat

Dyk under overfladen og oplev Malta fra havet. Få et Padi Open Water-dykkercertifikat - eller opgrader dit nuværende til Advanced.

Som noget helt særligt for guideskolen på Malta kan du efter dine 5 ugers guideuddannelse tilkøbe 4 dages ekstra ferie på Malta med fokus på at tage et dykkercertifikat. Alt sammen selvfølgelig stadig sammen med dine guideskolekammerater.

Malta er et meget populært sted for dykkere. Havet er klart og rent med en utrolig god sigtbarhed op til 35 meter. Hvide sandbunde, klippe- og sandkyster, laguner, grotter, koraller og et rigt dyreliv. Faktisk er Malta et af de ganske få steder i verden, hvor det ikke er nødvendigt at sejle ud med båd, for mange af vragene ligger så tæt på, at du når frem efter en kort svømmetur fra kysten.

Dykkerkurset kræver ingen forkundskab, og de dygtige instruktører hjælper dig igennem alle aspekter af dykning, inden de tager dig med i vandet.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

9 november, 2023

  • Holdundervisning
  • Malta

7 november, 2024

  • Holdundervisning
  • Malta

Infomøde

Inspirationsaften

Få hele verden som din legeplads, men du tjener løn for det! Som rejseguide uddannet hos Service & Co. er det netop dette du kan. Du får 5 ugers uddannelse med jobgaranti, fællesskab, faglighed, udfordring og personlig udvikling i højsædet. 

Service & Co. er Danmarks eneste statskontrollerede guideskole. For dig betyder det, at du får uddannelse af højeste kvalitet og branchens mest anerkendte uddannelse som rejseselskaberne står i kø for at ansætte.

Kom med til inspirationsevent og hør nærmere om hvilke muligheder du har for at blive uddannet rejseguide.

Vi glæder os til at se dig på følgende datoer:

Dato:   26-09-2023    Tid:   17:00   Læs mere

Pris

Prisen for dette guideophold er 29.995 kr. 

Guideskole med alt inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke”– og det gør guiden heller ikke.
Derfor har de valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på alle deres guideskoler – også på Malta hvor du morgen og aften kan nyde lækker mad (værdi 5.395,-)

Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke kan vi syne dyrere end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet alt du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Guideskole Malta
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Service & Co
Niels Bohrs Vej 23
8660 Skanderborg

Er du over 17 år, elsker du nye kulturer, og vil du gerne udvikle både dine personlige og faglige kompetencer? Så er Service & Co.s guideuddannelse lige noget for dig! Vi har elever i alle aldre, og vi kan love...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet

Videreuddannelse

Job som guide – kald ferieparadiset for dit hjem

Drømmer du dig også væk til fremmede lande og en helt anden type arbejde?

Det er der garanteret mange, som gør! Men hvor mange er modige nok til at tage udfordringen op, tage en guideuddannelse og samtidig rejse langt væk fra Danmark?
Heldigvis er der hvert år mange unge mennesker, der griber muligheden via et job som guide og rejser afsted i deres sabbatår eller måske endda i en længere periode.

Hvor kan du arbejde som guide? Alle de steder hvor gæster rejse på ferie, kan blive dit nye hjem. Skiguide, charterguide, rundrejseguide, safariguide, tropisk guide, aktivitetsguide, børneguide - ALT er muligt.

Guidejobbet - hvad er det så, de rejser ud til?

Allerførst skal du vide, at hos Service & Co. mener vi, at guidejobbet er verdens fedeste job. Ærligt: Du bliver ikke rig på din bankkonto af at være guide, men du bliver absolut millonær på oplevelses- og mindekontoen. Og du får svært ved at finde noget arbejde, der er så alsidigt, hvor du arbejder i et rigtig positivt miljø, og hvor du hver dag er sammen med en masse skønne kollegaer og glade feriegæster.  Spørger vi vores tidligere elever, som arbejder på destinationerne ude i verden, er det selvfølgelig forskelligt, hvad de svarer. Men de er alle enige om, at de ikke ville bytte den oplevelse ud, det er at være guide, selv hvis de fik muligheden. Og det må da være den bedste anbefaling.

Men hvad er det så, de går rundt og laver, de der guider?

Som nævnt, er hverdagen med job som guide ALTID forskellig fra dag til dag, destination til destination og rejseselskab til rejseselskab.

Normalt bor du i en lejlighed sammen med nogle kollegaer, eller også bor du på et hotelværelse. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, så har du altid dit eget værelse og kan lukke din dør, når du har brug for privatliv.

Jobgaranti

En guideuddannelse fra Service & Co. er en uddannelse med Jobgaranti! Det betyder, at hvis du har lyst til at arbejde som guide efter uddannelsen, hjælper og støtter vi dig med at komme i job. Vi har været en del af rejsebranchen siden 1998 og faktisk uddannet mange af dem, som sidder og ansætter guider i rejsebranchen. Rejsebranchen ved derfor hvad en guide med en guideuddannelse fra os kan, og I er I høj kurs hos rejseselskaberne.

Jobsøgningen starter allerede nede på guideskolen, hvor flere rejseselskaber tager ned på guideskolen og præsenterer sig selv samt du kan gå til ansættelsessamtale hos disse rejseselskaber. Ca 50% af vores elever er i job allerede når de rejser hjem fra guideskolen, og de sidste 50% er i job få uger efter de er kommet hjem fra guideskolen.