Guideskole Malta

Service & Co
33 dage
Heltid
Private uddannelser
Startdato
Malta
09-11-2023 
07-11-2024 

Video

Om uddannelsen

Malta

Guideskole Malta

Guideskole på den smukkeste, “instagrammable” ø, Malta – rig på fantastisk historie, natur og kultur!

Der er et utal af gode grunde til at vælge et ophold på guideskolen på Malta. Den smukke og rå natur, de gyldne sandstrande, det fantastiske vinterklima, de blå laguner, det historiske vingepust fra blandt andet korsridderne og ikke mindst det fantastiske Mellieha Holiday Center, der lægger grund og faciliteter til vores elever i 5 uger. Alt dette er kun ca. 3 timers flyvetur fra Danmark.

På Mellieha Holiday Center kommer du så tæt på det ægte liv som guide, som det er muligt. Du bor og lever sammen med 4 andre elever i et 70 m² stort feriehus med privat gårdhave og tagterrasse.

Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, voksenpool, børneklubber og selvfølgelig Folkeferie.dk’s danske rejseledere. Du er altså lige midt i en dansk feriedestination, mens du lærer alt det, du behøver for at blive en dygtig guide.

På Malta er vejret fantastisk hele året. Når i besøger øen i november og december, kan du regne med temperaturer på ca. 18-20 grader. Øen har ca. 3.000 årlige solskintimer, og det subtropiske middelhavsklima sikrer, at du sagtens kan pakke shorts og T-shirt i kufferten. Når solen ikke er fremme, kan det blive en smule køligere, og der kan også falde lidt regn, så husk også en god sweater og en paraply.

Når man går rundt i Vallettas gader, kan man næsten mærke stemningen fra gamle tider. Udsigten ud over byens naturhavn vidner om de mange søslag, der har fundet sted her.

Når du booker dit guideskoleophold på Malta, er du sikker på godt vejr, skønne faciliteter og 5 uger på en helt unik ø.

Udvid din guideskole med et dykkercertifikat

Dyk under overfladen og oplev Malta fra havet

Som noget helt særligt for deres guideskole på Malta kan du efter dine 5 ugers guideuddannelse tilkøbe 4 dages ekstra ferie på Malta med fokus på at tage et dykkercertifikat og udforske Malta under vandets overflade. Alt sammen selvfølgelig stadig sammen med dine guideskolekammerater.

Malta er et meget populært og yndet sted for dykkere. Havet er klart og rent med en utrolig god sigtbarhed op til 35 meter. Hvide sandbunde, klippe- og sandkyster, laguner, grotter, koraller og et rigt dyreliv. Der er ingen nævneværdige strømme og intet tidevand. Malta er et af de ganske få steder i verden, hvor det ikke er nødvendigt at sejle ud med båd, for mange af vragene ligger så tæt på, at du når frem efter en kort svømmetur fra kysten.

Alt dette og mere til kan du opleve, hvis du vælger at tilkøbe et dykkerkursus efter din guideuddannelse. Det kræver ingen forkundskab, og de dygtige instruktører hjælper dig igennem alle aspekter af dykning, inden de tager dig med i vandet.

Dit første dyk bliver i poolen på Mellieha Holidaycenter. Derefter går turen ud i det virkelige element med dykkerflaske, hvor der venter en forunderlig verden, som kun kan ses nedefra. Et spændende dyreliv og en behagelig temperatur gør Malta til et oplagt sted at tage dit certifikat.

Har du allerede et Open Water-cetifikat, kan du opkvalificere det til et Advanced Diver certifikat. Så kan du stadig være på kursus med dine venner, imens de tager deres Open Water-kursus. Prisen er den samme.

Pris

Prisen for dette guideophold er 29.995,00 kr. 

Guideskole med alt inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke”– og det gør guiden heller ikke.
Derfor har de valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på alle deres guideskoler – også på Malta. På Malta har du både mulighed for at anvende hotellets to restauranter og mulighed for en madboks hvor du og dine roomies får et lækkert hjemmelavet måltid (værdi 5.395,-)


Fordi de inkluderer mad i deres guideskolepakke syner de dyre end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. De tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har de inkluderet alt du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. De har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Videreuddannelse

Job som guide – kald ferieparadiset for dit hjem

Drømmer du dig også væk til fremmede lande og en helt anden type arbejde?

Det er der garanteret mange, som gør! Men hvor mange er modige nok til at tage udfordringen op, tage en guideuddannelse og samtidig rejse langt væk fra Danmark?
Heldigvis er der hvert år mange unge mennesker, der griber muligheden via et job som guide og rejser afsted i deres sabbatår eller måske endda i en længere periode.

Men hvad er det så, de rejser ud til?

Allerførst skal du vide, at hos Service & Co. mener, de at det er et af verdens bedste jobs. Du får svært ved at finde noget arbejde, der er så alsidigt, hvor du arbejder i et rigtig positivt miljø, og hvor du hver dag er sammen med en masse skønne kollegaer og glade feriegæster.  Når de spørger deres tidligere elever, som arbejder på destinationerne ude i verden, er det selvfølgelig forskelligt, hvad de svarer. Men alle er enige om, at de ikke ville bytte den oplevelse ud, det er at være guide, selv hvis de fik muligheden. Og det må da være den bedste anbefaling.

Men hvad er det så, de går rundt og laver, de der guider?

Som nævnt, er hverdagen med job som guide altid forskellig fra dag til dag, destination til destination og rejseselskab til rejseselskab. Dog vil de prøve at beskrive en generel dag som guide for dig.

Normalt bor du i en lejlighed sammen med nogle kollegaer, eller også bor du på et hotelværelse. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, så har du altid dit eget værelse og kan lukke din dør, når du har brug for privatliv.

Jobgaranti 

Har du taget en uddannelse hos Service & Co, hjælper de dig i arbejde efterfølgende. De kan i skrivende stund ikke sige noget om tidsintervallet. Hvad de dog kan sige er, at når danskerne for alvor begynder at rejse igen, så står du først i køen til job.

Et eksempel er deres guideskoler i 2021 her har over 75% af deres elever haft en arbejdskontrakt allerede 14 dage efter hjemkomst fra guideskolen. Så de er ikke nervøse for at få dig i job.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Guideskole Malta
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Service & Co

Niels Bohrs Vej 23
8660 Skanderborg

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Guideskole Malta

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Guideskole Malta endnu. Bliv den første!
Åbent hus
januar 2023
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
26
27
28
29
30
31
1
Det siger andre om skolen
Mie, Malta

"Vanvittige fem uger"

Læs mere
Lykke, Malta

"En oplevelse for livet, ville ønske jeg kunne gøre det hele igen!"

Læs mere