Emil, Salou

Ord kan ikke beskrive denne oplevelse!

Jeg var af sted her i foråret på skolen i Salou og kan uden at tøve sige at det er det bedste valg jeg har truffet. Der er bare styr på det hele! At udfordre sine grænser og udvikle sig personligt er ikke noget de skriver for sjov det gør man virkelig. Jeg sidder her efterfølgende og ved ikke hvordan jeg skal forklare tiden på guideskolen, for ord kan ikke beskrive denne oplevelse. Man laver så mange ting og møder så mange fantastiske mennesker If you know, you know. Guideskolen er ikke bare noget man gør, det er en oplevelse for livet! Bare gør det, du vil ikke fortryde det!
Læs mere om Guideskole Salou

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Service & Co
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide