Bacheloruddannelse

Indonesian Culture and Balinese History

Længde
3 år
Pris
2.862,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
2.862,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bali

Om uddannelsen

Indonesian Culture and Balinese History

Kurset diskuterer situationen i nogle steder i Indonesien, især deres topografi og demografi. For at anvende forståelsen af situationen får studerende mulighed for at besøge nogle vigtige steder på Bali. Der undervises også om historien og kulturen i visse dele af Indonesien. Diskussionen omhandler forhistorien, den klassiske tid, middelalderen, kolonitiden og uafhængighedstiden. Balis historie vil være det primære fokus for diskussionen, da forståelsen af historien vil give studerende viden om, hvorfor og hvornår Bali begyndte at blive kendt i verden. Dynamikken i balinesisk kultur, skikke, religion, balinesisk kunst og det unikke landbrugssystem på Bali, kendt som subak, er en del af dette kursus. Ved at tage dette kursus forventes det, at studerende forstår formerne og unikke træk ved kulturerne i visse steder i Indonesien. Denne kulturelle værdsættelse vil bidrage til studerendes forståelse af kulturelle forskelle og interkulturel kompetence.

Warmadewa University 

Universitas Warmadewa, forkortet UNWAR, er et af de bedste private universiteter i Indonesien. Det blev grundlagt den 17. juli 1984. Universitetet har 7 fakulteter og 19 studieprogrammer. Navnet blev foreslået af Balis guvernør, Ida Bagus Mantra, til ære for den tidligere konge af Bali, Sri Kesari Warmadewa. Det store og moderne campus og dets mange fakulteter byder studerende fra hele verden velkommen.

Hvad kan jeg læse på Warmadewa University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indonesian Culture and Balinese History
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Warmadewa University 
Jl. Terompong No.24, Sumerta Kelod, Kec. Denpasar Tim.
80239 Kota Denpasar

Warmadewa University 

Universitas Warmadewa, forkortet UNWAR, er et af de bedste private universiteter i Indonesien. Det blev grundlagt den 17. juli 1984. Universitetet har 7 fakulteter og 19 studieprogrammer. Navnet blev foreslået af Balis guvernør, Ida Bagus Mantra, til ære for den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret