Bacheloruddannelse

Economy and Business of Indonesia

Længde
3 år
Pris
2.862,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
2.862,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bali

Om uddannelsen

Economy and Business of Indonesia

Kurset undersøger den økonomiske udvikling og den aktuelle struktur af den østasiatiske økonomi samt fremkomsten af regional økonomisk interaktion og institutioner. I løbet af de sidste par årtier er regionen blevet den mest livlige i verden med hensyn til økonomisk vækst. Denne regionale økonomiske erfaring giver en måde at styrke de mange emner, der præsenteres i dette kursus. Disse landes erfaringer giver også interessante udfordringer for nogle af de sædvanlige antagelser om, hvordan økonomiske virksomheder bør organiseres og reguleres for at lykkes. Derudover giver udviklingen af regional politisk dialog, gennem ASEAN + 3-mødet og udbredelsen af bilaterale og subregionale frihandelsaftaler, mulighed for at undersøge centrale spørgsmål vedrørende valutapolitik, regionale handelspræferencer og koordinering af makroøkonomiske politikker.

Warmadewa University 

Universitas Warmadewa, forkortet UNWAR, er et af de bedste private universiteter i Indonesien. Det blev grundlagt den 17. juli 1984. Universitetet har 7 fakulteter og 19 studieprogrammer. Navnet blev foreslået af Balis guvernør, Ida Bagus Mantra, til ære for den tidligere konge af Bali, Sri Kesari Warmadewa. Det store og moderne campus og dets mange fakulteter byder studerende fra hele verden velkommen.

Hvad kan jeg læse på Warmadewa University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Economy and Business of Indonesia
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Warmadewa University 
Jl. Terompong No.24, Sumerta Kelod, Kec. Denpasar Tim.
80239 Kota Denpasar

Warmadewa University 

Universitas Warmadewa, forkortet UNWAR, er et af de bedste private universiteter i Indonesien. Det blev grundlagt den 17. juli 1984. Universitetet har 7 fakulteter og 19 studieprogrammer. Navnet blev foreslået af Balis guvernør, Ida Bagus Mantra, til ære for den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret