Udveksling og High School

Programming for Engineering Problem Solving

Længde
3 år
Pris
2.987,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
2.987,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bali

Om uddannelsen

Programming for Engineering Problem Solving

Dette kursus kaster de studerende ud i kunsten at løse problemer ved hjælp af de logiske konstruktioner, der er iboende i computerprogrammeringssprog. Det dykker ned i kernen af problemer, almindelige løsningsmetoder og analyse teknikker. Studerende lærer at diagrammere problem løsninger ved hjælp af en flowchart tolk, som fungerer som et visuelt hjælpemiddel til at forstå algoritmiske processer. Det primære programmeringssprog, der dækkes i dette kursus, er Python. Ved at studere både Python-scripts og flowcharts får studerende værktøjerne til at skabe løsninger til typiske algoritmiske udfordringer. Det primære fokus er at lære studerende at identificere problem løsninger og oversætte dem til forskellige former, der giver computere mulighed for at udføre specifikke trin i virkelige problemløsningsscenarier. Disse former omfatter flowcharts, softwarekodegenerering og grundlæggende fejlfinding. Mod slutningen af kurset gennemfører studerende et projekt med Python-scripts, der viser deres mestring af de grundlæggende programmeringskoncepter, der er dækket i klassen, herunder variabler, betingelser, løkker og funktioner.

Udayana University

Udayana University (UNUD) er Balis ældste og mest prestigefyldte offentlige universitet. UNUD blev grundlagt i 1962 som en kulturel tænketank og har stærke forbindelser til lokale og internationale institutioner. Universitetet har i alt 13 fakulteter. UNUD gennemfører også innovative forskningsprojekter inden for bioteknologi, medicin og samfundsvidenskab og spiller en nøglerolle i udviklingen af bæredygtige udviklingsløsninger for regionen. Internationale studerende kan deltage i Bali International Program on Asian Studies (BIPAS) i 1-2 semestre. BIPAS er det eneste virkelig internationale program på UNUD med 10-15 nationaliteter, der studerer pr. semester.

Hvad kan jeg læse på Udayana University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Programming for Engineering Problem Solving
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Udayana University
Jl. Raya Kampus Unud, Jimbaran, Kec. Kuta Sel.
80361 Kabupaten Badung

Udayana University

Udayana University (UNUD) er Balis ældste og mest prestigefyldte offentlige universitet. UNUD blev grundlagt i 1962 som en kulturel tænketank og har stærke forbindelser til lokale og internationale institutioner. Universitetet har i alt 13 fakulteter. UNUD gennemfører også innovative forskningsprojekter...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret