Udveksling og High School

Poverty, Economics, and Development in Latin America

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • San José

Om uddannelsen

Poverty, Economics, and Development in Latin America

Latinamerika er regionen med de højeste indkomstuligheder og hvor ulighed har været mest vedholdende gennem årtier. Dette kursus vil fokusere på blandt andet den historiske baggrund for de latinamerikanske stater, den liberale økonomiske reform med den efterfølgende genopblussen af venstrefløjen og statens og markedernes rolle i regionens udviklingsbestræbelser.

Desuden vil et overblik over forskellige politikker vedrørende uddannelse, sundhed, miljø og bæredygtig udvikling hjælpe de studerende med at forstå forskellige udviklingsrealiteter i disse lande. På denne måde hjælper kurset de studerende med at bidrage til regionens udvikling ved kritisk at analysere de centrale økonomiske, sociale og politiske spørgsmål, der er forbundet med udviklingsmønstrene i de latinamerikanske stater.

For at opnå dette, under vejledning af professoren og gennem forskellige diskussioner og aktiviteter i klassen samt den afsluttende opgave, styrker de studerende deres viden om emnerne økonomisk og social udvikling. Ligeledes udvikler de studerende kritiske tænkningsfærdigheder gennem rundbordsdiskussioner om aktuelle emner i latinamerikanske lande, hvilket giver dem mulighed for at fremme en informeret mening om de udfordringer, regionen står overfor.

The Latin American University of Science and Technology

Det latinamerikanske universitet for videnskab og teknologi - ULACIT - er et innovativt og iværksætterorienteret universitet. ULACIT har til formål at forberede sine studerende på lederstillinger inden for områder som videnskab og teknologi og at udstyre dem med den viden, de færdigheder og holdninger, de har brug for i det 21. århundredes forretningsverden. 

Hvad kan jeg læse på The Latin American University of Science and Technology?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Poverty, Economics, and Development in Latin America
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
The Latin American University of Science and Technology
Calle 3
10802 San José

The Latin American University of Science and Technology

Det latinamerikanske universitet for videnskab og teknologi - ULACIT - er et innovativt og iværksætterorienteret universitet. ULACIT har til formål at forberede sine studerende på lederstillinger inden for områder som videnskab og teknologi og at udstyre dem med den viden,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret