Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - BA in International Hospitality and/or Events Management

SHMS – Swiss Hotel Management School
3 år
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Bacheloruddannelse
Caux, Leysin

Om uddannelsen

Bliv bachelor i hotel og event management i Schweiz

Kombinér hotel og event management med en international bachelor ved SHMS

Vil du arbejde med både events og ledelse og drift inden for hotelbranchen? Så er en Bachelor of Arts in Hospitality and Events Management eller Hospitality Management måske lige noget for dig. På bare tre år får du både en britisk og en schweizisk bachelor, der giver dig erfaring og teoretisk viden inden for turisme, hoteldrift og events. Heraf får du sammenlagt et år med lønnet praktik rundt om i verden.

Under hele uddannelsen får du personlig vejledning, og du kan tage din SU med til Schweiz, hvor du får chancen for at studere i hjertet af den internationale hotel- og turistbranche ved den største engelsksprogede hotelskole i Schweiz.

Det lærer du på Events & Hospitality Management uddannelsen

SHMS tilbyder en professionel og erhvervsrettet bachelor i ledelse inden for hospitality og events, der klæder dig på til at blive en af fremtidens ledere i branchen. Under uddannelsen får du en unik kombination af teori og praksis:

Opbygning på bacheloruddannelsen ved SHMS

Du får en international bachelor, du kan bruge både i Danmark og udlandet. I løbet af de to første år, har du to praktikperioder på hoteller i international topklasse. Her får du den praktiske erfaring, der skal til for at begynde din karriere på mellemlederniveau. SHMS hjælper dig med at finde internships, der matcher dine drømme for fremtiden.

Vælg toning på sidste år af og få et eksamensbevis fra University of Derby

Bacheloruddannelsen ved SHMS udbydes i samarbejde med University of Derby, så du får en dobbelt BA. De første to år er fælles, mens du på tredje år kan vælge mellem tre retninger:

  • Events Management
  • Hotell Management
  • Event- och Hotell Management (kombination)

Det giver dig en unik mulighed for at specialisere dig, før du skal skrive din bacheloropgave på de sidste seks uger af din bacheloruddannelse i Schweiz.

Hvad kan du blive med en BA i hotel og events management fra SHMS?

Efter endt uddannelse har du ikke bare en dobbelt BA i hotel og events management fra henholdsvis Schweiz og England samt et diplom fra AHLA American Hotel and Lodging Association. Du har også international erhvervserfaring, et godt netværk i branchen og to skriftlige referencer fra dine internships.

Dimittender fra SHMS er kendt for at være ambitiøse og have den verdensberømte "Swiss Hospitality Touch". Det gør dem eftertragtede i den internationale hotelbranche. Følgende statistik viser, hvordan det er gået for tidligere bachelorstuderende fra Swiss Hotel Management School:

Sådan går det dimittender fra SHMS

Kontakt SHMS allerede i dag og hør om dine uddannelsesmuligheder!

Ansøgning og adgangskrav

Der er studiestart to gange om året i februar og september.

For at blive optaget skal du være minimum 17 år og have en gymnasial uddannelse eller tilsvarende. Du skal minimum have engelsk B med gode karakterer samt et engelskniveau, der svarer til TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ point ved OOPT (Oxford Online Placement Test). Sidstnævnt tilbydes gratis af SEG.

Du skal desuden medsende CV og en motiveret ansøgning samt en kopi af et gyldigt pas.

Få personlig vejledning af danske studievejledere

Når du søger om optagelse ved en skole inden for Swiss Education Group, får du personlig vejledning af en dansk studievejleder, der hjælper dig i alle faser af processen.

Eksamen og diplom

Bacheloruddannelserne på SHMS er akkrediterede af ASEH, AH&LA og University of Derby i England.

Efter tre års studier har du gennemført 180 ECTS. Det giver dig titlen Bachelor (HONS) degree i Hospitality & Events management eller Bachelor (HONS) degree in Hospitality Management. Samtidig har du:

  • Et års erfaring fra hotel og turistbranchen
  • To anbefalinger fra anerkendte hoteller
  • En engelsk og en scweizisk bachelorgrad

Du får desuden et diplom fra AHLA American Hotel and Lodging Association.

Efter 2 års studier opnår du et Swiss Diploma in Hotel Operations Management, og efter yderligere et halvt års studier opnår du et Swiss Higher Diploma in Hospitality management eller Hospitality & Events management.

Pris

Prisen per skoleår inkluderer helpension. Du får løn i praktikperioderne, og du har mulighed for at SU samt en række legater til at dække dele af dine udgifter. Kontakt SHMS for mere information.

Få information

 

Kontaktinfo

SHMS – Swiss Hotel Management School

Maria Kritikou - Caux-Palace
1824 Coux-Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - BA in International Hospitality and/or Events Management

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - BA in International Hospitality and/or Events Management endnu. Bliv den første!