Vis studentum.dk som: Mobile


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Bliv specialist i hotel management med schweizisk finesse ved SHMS

Er du på udkig efter en international hotel management uddannelse, der booster dine karrieremuligheder og klæder dig på til en fremtid inden for ledelse på nogle af verdens bedste hoteller og resorter? Swiss Hotel Management School (SHMS) er et verdensledende universitet inden for hotel uddannelser. Her får du det verdensberømte "Swiss Hospitality Touch" som en integreret del af din profil. Derfor er dimittender eftertragtede blandt branchens rekrutteringseksperter verden over.

Som studerende ved SHMS bliver du en del af et ambitiøst studiemiljø i Caux eller Leysin, hvor studerende med mere end 80 nationaliteter mødes på den største engelsksprogede hotelskole i Schweiz. Det skaber fundamentet for et spændende, multikulturelt studieliv på campus, hvor du får både oplevelser og venner for livet. Der er også gode muligheder for, at du møder dine fremtidige kolleger.


Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Swiss Hotel Management School i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Klik på mere information og udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Din karriere starter allerede i løbet af din hoteluddannelse

Som studerende kan du vælge blandt en række akademiske uddannelser i verdensklasse inden for Hotel Management eller Events Management. Fælles for dem alle er, at de kombinerer teori og praksis. Der er også indlagt to praktikperioder med løn, hvor du får værdifuld brancheerfaring.

Efter tre år på Swiss Hotel Management School får du:

  • Et års lønnet erhvervserfaring fra den globale hotelbranche
  • To skriftlige anbefalinger og et internationalt netværk af kontakter i hotelbranchen
  • En Bachelor i International Hospitality Management fra University of Derby i England
  • Swiss Hotel Management School Bachelor i International Hospitality Management

Du har med andre ord rygsækken fuld med oplevelser og erfaringer, der klæder dig på til en international karriere i hotelbranchen. Dimittender fra Swiss Hotel Management School er kendetegnet ved at være selvsikre og kompetente samt at være berejste med erhvervserfaring fra udlandet.

Du kan derfor gå direkte i job som fx Supervisor eller General Manager. Du kan også gå efter en af de eftertragtede pladser som Management Trainee ved en af de store hotelkæder, hvor du efter et til halvandet års oplæring ved en chef kan blive ansat som chef på mellemlederniveau på et internationalt femstjernet hotel.

Du får et års lønnet praktik inden for hotel management

SHMS hjælper dig med at finde din praktikplads inden for hotel managementVil du være nærmeste nabo til Empire State Building i New York eller mærke pulsen i Londons gader? I løbet af de to første år af din bachelor får du to lønnede praktikperioder på sammenlagt et år.

Du kan søge internships overalt i verden. Skolens rekrutteringseksperter hjælper dig med at finde en praktikplads, der matcher dine ønsker og drømme for fremtiden. Mulighederne er ikke begrænset til hotelbranchen, og du er garanteret en praktikplads.

Personlig vejledning til finanserings- og boligmuligheder

Du kan starte på alle hotel og events management uddannelser ved SHMS i februar og september, og du får personlig vejledning om alt fra ansøgning og finansiering til bolig. Du kan ikke alene finansiere dele af din hoteluddannelse i Schweiz via de lønnede internships, men du har mulighed for at søge legater til dit ophold. Der er fuld forplejning samt et standard dobbeltværelse som en del af den samlede undervisningsafgift. 

Medlem af Swiss Education Group

SHMS Swiss Hotel Management School er den største engelsksprogede hotel management skole i Schweiz og medlem af Swiss Education Group. Det sikrer dig den højeste kvalitet på din uddannelse. Du får den bedste start på din internationale karriere inden for hotelbranchen og drift og ledelse af hoteller.

Kontakt SHMS og hør mere om dine muligheder inden for hotelbranchen!

Prøv også en bachelor inden for turisme og hotel management

Vil du gøre karriere inden for hotel, restauration og turisme? Cesar Ritz Colleges i Schweiz tilbyder en bachelor i turisme og hotel management med akkreditering fra Washington State University. Læs mere om bacheloren her.


Vis alle uddannelser fra SHMS – Swiss Hotel Management School

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med SHMS – Swiss Hotel Management School og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Design

   Indretning

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Markedsføring og salg


Kontakt

SHMS – Swiss Hotel Management School

Maria Kritikou - Caux-Palace
1824 Coux-Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om SHMS – Swiss Hotel Management School

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af SHMS – Swiss Hotel Management School endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11