Udveksling og High School

Business Administration

Siam University, i Bangkok
Længde
2 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Bangkok

Om uddannelsen

Business Administration

Den Internationale Master of Business Administration (MBA) er en internationalt anerkendt grad designet til at udvikle de færdigheder, der kræves for karrierer inden for forretning og ledelse. Værdien af en MBA er dog ikke begrænset strengt til erhvervslivet. En MBA kan også være nyttig for dem, der forfølger en lederkarriere i den offentlige sektor, regeringen, den private industri og andre områder.

Vores MBA-programmer inkluderer en "kerne" læseplan med emner som regnskab, økonomi, marketing og drift, samt valgfag, der giver deltagerne mulighed for at følge deres egne personlige eller professionelle interesser.

Performance Based Learning SIAM's Internationale MBA-program skiller sig ud fra andre kandidatforretningsprogrammer. Den enkelte studerendes præstation bruges som mål for opnåelse i hvert kursus. Vores program garanterer studerendes evner i disse færdigheder og forretningspraksis. De undervisningsmetoder, vi anvender, udvikler og understreger selvstændig tænkning. Vores studerende forventes at opnå praktiske og verificerbare præstationsniveauer og være i stand til straks at tilføre værdi til deres respektive virksomheder. Læseplanen er præstationsbaseret med mestringsstandarder for at certificere læring både inden for og uden for vores campus. Vores fleksible tidsplan giver værdifulde fagfolk mulighed for at beholde deres fuldtidsjob, mens de tager en MBA. Vi forventer, at arbejdende mennesker hurtigt kan tilføre deres virksomheder mere værdi.

Siam University

Siam University (SU) er Thailands femtestørste private universitet og har flere udvekslingsaftaler på verdensplan. Det er en populær udvekslingsdestination for internationale studerende, og 400 internationale studerende deltager hvert år i Siam Universitys internationale programmer. 

Hvad kan jeg læse på Siam University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår
  • Bacheloruddannelse
  • Kandidatuddannelse

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Business Administration
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Siam University
38 Phet Kasem Rd, Bang Wa, Phasi Charoen
10160 Phasi Charoen

Siam University

Siam University (SU) er Thailands femtestørste private universitet og har flere udvekslingsaftaler på verdensplan. Det er en populær udvekslingsdestination for internationale studerende, og 400 internationale studerende deltager hvert år i Siam Universitys internationale programmer.  Study abroad (semesterophold) Sabbatår Bacheloruddannelse Kandidatuddannelse...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret