Udveksling og High School

Intercultural Business Communication

Shanghai University , i Shanghai
Længde
3 år
Pris
3.237,50 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.237,50 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Shanghai

Fall

  • Holdundervisning
  • Shanghai

Om uddannelsen

Intercultural Business Communication

Kurset er designet til at hjælpe eleverne med at forstå de vigtigste kulturelle problemstillinger, der skal tages i betragtning, når man driver forretning i en multikulturel sammenhæng. Til dette formål giver kurset eleverne en grundlæggende forståelse af de usynlige kulturelle forskelle i værdier og normer, kommunikationsmønstre, tænke- og forhandlingstrategier samt ledelsesstile. Udover dette forbereder kurset også eleverne til at være klar til kulturelle forskelle eller konflikter, de vil støde på, når de arbejder med mennesker fra forskellige kulturer i deres fremtid, så eleverne vil lære, hvordan man kommunikerer med mennesker fra forskellige lande, hvordan man tilpasser sig forskellige kulturelle miljøer, hvordan man driver forretning i en ny kultur, hvordan man undgår, diagnosticerer og løser kulturelle konflikter på arbejdspladsen. Derfor er det primære mål med dette kursus at udvikle elevernes interkulturelle kommunikationskompetencer, hvilket er en nødvendig færdighed for alle fagfolk i det 21. århundrede.

Shanghai University

Shanghai University ligger i hjertet af Shanghai og fik sin nuværende form i 1994, da fire Shanghai-universiteter, som alle var førende inden for deres felt, fusionerede. Tilfældigvis har dagens Shanghai University et fremragende pensum inden for en række forskellige fagområder. Shanghai University blev grundlagt i 1922, men det blev enormt styrket i 1994, da fire førende universiteter inden for forskellige områder fusionerede. I dag har Shanghai Universitys 40.000 studerende et stort udvalg med over 300 programmer at vælge imellem.

Hvad kan jeg læse på Shanghai University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Hele uddannelser

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Shanghai University 
266 Jufengyuan Rd, Baoshan
200444 Shanghai

Shanghai University

Shanghai University ligger i hjertet af Shanghai og fik sin nuværende form i 1994, da fire Shanghai-universiteter, som alle var førende inden for deres felt, fusionerede. Tilfældigvis har dagens Shanghai University et fremragende pensum inden for en række forskellige fagområder....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret