Udveksling og High School

Chinese Language ( Beginner)

Shanghai University , i Shanghai
Længde
3 år
Pris
3.237,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.237,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Shanghai

Fall

  • Holdundervisning
  • Shanghai

Om uddannelsen

Chinese Language ( Beginner)

Denne kursus vil give cirka 60 timers klasseundervisning, der er designet til at passe til begyndere i kinesisk sprog. Dette kursus fokuserer på at træne eleverne i at bruge simpelt kinesisk i daglig kommunikation. Det starter med pinyin og går derefter fremad trin for trin, involverer de mest anvendte ord og sætningsskabeloner i kinesisk ordforråd og grammatik, og de mest grundlæggende kommunikationsaktiviteter i dagligdagen. Kurset foretrækker emner, funktioner og sprogpunkter som træningsmaterialer, der direkte er relateret til elevernes daglige aktiviteter.

Shanghai University

Shanghai University ligger i hjertet af Shanghai og fik sin nuværende form i 1994, da fire Shanghai-universiteter, som alle var førende inden for deres felt, fusionerede. Tilfældigvis har dagens Shanghai University et fremragende pensum inden for en række forskellige fagområder. Shanghai University blev grundlagt i 1922, men det blev enormt styrket i 1994, da fire førende universiteter inden for forskellige områder fusionerede. I dag har Shanghai Universitys 40.000 studerende et stort udvalg med over 300 programmer at vælge imellem.

Hvad kan jeg læse på Shanghai University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Hele uddannelser

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Shanghai University 
266 Jufengyuan Rd, Baoshan
200444 Shanghai

Shanghai University

Shanghai University ligger i hjertet af Shanghai og fik sin nuværende form i 1994, da fire Shanghai-universiteter, som alle var førende inden for deres felt, fusionerede. Tilfældigvis har dagens Shanghai University et fremragende pensum inden for en række forskellige fagområder....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret